首页
登录
学历类
For some time past, it has been widely a
For some time past, it has been widely a
admin
2022-08-02
65
问题
For some time past, it has been widely accepted that babies and other creatures learn to do things because certain acts lead to “rewards”; and there is no reason to doubt that this is true. But it used also to be widely believed that effective rewards, at least in the early stages, had to be directly related to such basic physiological “drives” as thirst or hunger. In other words, a baby would learn if he got food or drink or some sort of physical comfort, not otherwise. It is now clear that this is not so. Babies will learn to behave in ways that produce results in the world with no reward except the successful outcome. Papousek began his studies by using milk in the normal way to “reward” the babies and so teach them to carry out some simple movements, such as turning the head to one side or the other. Then he noticed that a baby who had enough to drink would refuse the milk but would still go on making the learned response with clear signs of pleasure. So he began to study the children's responses in situations where no milk was provided. He quickly found that children as young as four months would learn to turn their heads to right or left if the movement “switched on” a display of lights—and indeed that they were capable of learning quite complex turns to bring about this result. For instance, two left or two right, or even to make as many as three turns to one side. Papousek's light display was placed directly in front of the babies and he made the interesting observation that sometimes they would not turn back to watch the lights closely although they would “smile and bubble” when the display came on. Papousek concluded that it was not primarily the sight of the lights which pleased them, it was the success they were achieving in solving the problem, in mastering the skill, and that there exists a fundamental human urge to make sense of the world and bring it under intentional control.The babies would “smile and bubble” at the lights because____.( )A. the lights were directly related to some basic “drives”B. the sight of the lights was interestingC. they need not turn back to watch the lightsD. they succeeded in “switching on” the lights
选项
A. the lights were directly related to some basic “drives”
B. the sight of the lights was interesting
C. they need not turn back to watch the lights
D. they succeeded in “switching on” the lights
答案
D
解析
文章最后一段表明:他们享受成功解决问题的满足感。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/xueli/2673243.html
本试题收录于:
英语专升本题库专升本成考分类
英语专升本
专升本成考
相关试题推荐
Forsometimepast,ithasbeenwidelya
Forsometimepast,ithasbeenwidelya
Forsometimepast,ithasbeenwidelya
ItiswidelyacceptedthatEnglishisth
ItiswidelyacceptedthatEnglishisth
ItiswidelyacceptedthatEnglishisth
ItiswidelyacceptedthatEnglishisth
ItiswidelyacceptedthatEnglishisth
ItiswidelyacceptedthatEnglishisth
ItiswidelyacceptedthatEnglishisth
随机试题
Hadtheexplosionbrokenout,thepassengersintheplaneshouldhavebeenkille
(near)______1.9milliongunswereproducedintheUnitedStateslastyear.Nearl
一些研究者认为,亚洲冷战背景下菲律宾完全依赖美国提供的安全保障是其无法拒绝美国要
骨骼对于()相当于()对于房屋 A.人体︰梁柱B.上肢︰窗户 C
个人投资者在证券经纪商处开立证券交易结算资金账户时,必须提交()。A:工作单位证
基础心理学是研究()。 (A)正常成人心理现象的心理学基础学科 (B
药品生产企业未在规定时间内通知药品经营企业、使用单位停止销售和使用需召回药品的A
下列关于增值税的说法中,错误的是()。A:增值税全部实行价外税 B:增值税的基
零基预算相对于增量预算,工作量大编制成本大。
治疗重症胃食管反流病的首选药物是A.雷尼替丁 B.西沙必利 C.奥美拉唑
最新回复
(
0
)