首页
登录
职称英语
The research was done by a Dr. Griffiths in England. He compared the behavio
The research was done by a Dr. Griffiths in England. He compared the behavio
游客
2025-07-28
48
管理
问题
The research was done by a Dr. Griffiths in England. He compared the behavior of 15 regular gamblers with that of 15 non-regular gamblers before and after they gambled. Both groups had increased heart rates during gambling because it was exciting. But the regular gamblers’ heart rates went down almost straight after the game. while the non-regulars remained excited and had increased heart rates for longer.
When the heart beat increases, the body produces chemicals called endorphins which make you feel good. Dr. Griffiths thinks that regular gamblers lose this good feeling soon after a game and need to play again quickly to regain the pleasure.
He has also discovered that regular gamblers have different psychological reactions from those of non-regular gamblers. In an experiment where regular and non-regular gamblers thought aloud while playing, regular gamblers had far more unreasonable thoughts. In their minds they turned losses into near-wins, Dr. Griffiths thinks that nearly winning gives the gambler a high in the way that a win would do.
Based on Dr. Griffiths’ research, doctors suggest that one way to help regular gamblers to give up gambling is to give them beta-blockers drugs that stop them getting a high in the first place.
选项
A、a way to help gamblers give up gambling
B、a chemical to increase gamblers’ heart beat
C、which group of gamblers played the game better
D、when gamblers should be given drugs
答案
A
解析
题干意为“格里菲思医生的研究帮助你发现了什么?”文章第四段说基于格里菲思医生的研究,医生们找到了一种帮助经常赌博的人的戒赌方法。答案选A。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4180825.html
相关试题推荐
______someofherwildbehaviorhasbeeninspiredbythoseawfulcartoonsshew
Dr.Griffiths’researchhelpsyoufindout______.[br]Theunderlinedwords"a
Theconceptofpersonalchoiceinrelationtohealthbehaviorsisanimporta
______eachsmokeabout4,195cigarettesayear.[br]Mostdoctorsandresearchw
WhataretheresearchersattheUniversityofChicagostudying?[br][originalt
WhataretheresearchersattheUniversityofChicagostudying?[originaltext]
600//ooofthose______intheresearchthoughtthenoiselevelsofthetraffic
Asyouthinkaboutwritingaresearchpaper,youmaywonderhowthisjobdiffers
Asyouthinkaboutwritingaresearchpaper,youmaywonderhowthisjobdiffers
Asyouthinkaboutwritingaresearchpaper,youmaywonderhowthisjobdiffers
随机试题
Aconfirmationscreenwillappearonceuploadordownloadis_____.A、totalB、comp
Allofthefollowingaretrueexceptthat______.[br]Thosewhoviolatedthera
A.意识活动 B.以上都不是 C.前意识活动 D.潜意识活动 E.前意识
青黛的鉴别特征有A极细的深蓝色粉末 B质轻,能浮于水面 C味极苦 D火烧产
(2017年真题)政府引导基金本身()从事创业投资业务。A.直接 B.不
下列哪一建筑与古代图书收藏有关: A沧浪亭 B天一阁 C铜雀台 D文华殿
资本主义工业革命阶段,整个社会经济发展的中心和特点是强调()。 A.速度和规
(2021年真题)定居北京的中国公民张某通过美国亚马逊网站购买了一副高档AR眼镜
抵押贷款一般属于中长期贷款,很难在短时间内转化为现金,故具有较大的()。A:违约
(2014年真题)项目团队的一些特殊人员必须按照委托方要求来设定岗位,这种人员配
最新回复
(
0
)