首页
登录
职称英语
What are the researchers at the University of Chicago studying? [br] [originalt
What are the researchers at the University of Chicago studying? [br] [originalt
游客
2025-07-27
22
管理
问题
What are the researchers at the University of Chicago studying? [br]
A unique laboratory at the University of Chicago is busy only at night. It is a dream laboratory where researchers are at work studying dreamers. Their findings have revealed that everyone dreams from three to seven times a night, although in ordinary life a person may remember none or only one of his dreams. While the subjects, usually students, are asleep, special machines record their brain waves and eye movements as well as the body movements that signal the end of a dream. Surprisingly, all subjects sleep soundly. Observers report that once the dream has started, one’s body relaxes and his eyes become more active, as if the curtain had gone up on a show. As soon as the machine indicates that the dream is over, a buzzer wakens the sleeper. He sits up, records his dream, and goes back to sleep, perhaps to dream some more. Researchers have found that if the dreamer is wakened immediately after his dream, he can keep the dream. If he is allowed to sleep even five more minutes, his memory of the dream will have faded.
选项
A、As soon as the dreamer falls asleep.
B、Immediately after each dream.
C、Over five minutes after the end of each dream.
答案
B
解析
细节题。根据Researchers have found that if the dreamer is wakened immediately af-ter his dream,he can keep the dream.可以推测出答案为B。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4178427.html
相关试题推荐
Whatiswrongwiththeman?[br][originaltext]W:How’syourexam?M:Ifailed
WhenshouldJanegotoseeProfessorWhite?[br][originaltext]W:CanIcometo
WhenshouldJanegotoseeProfessorWhite?[br][originaltext]W:CanIcometo
WhenshouldJanegotoseeProfessorWhite?[br][originaltext]W:CanIcometo
WhenshouldJanegotoseeProfessorWhite?[originaltext]W:CanIcometoseey
Whydidthegirlwanttomakemoney?[br][originaltext]W:Ineedtomakesome
Whydidthegirlwanttomakemoney?[originaltext]W:Ineedtomakesomemoney
WhydidCathyinviteUncleSmithtodinner?[br][originaltext]W:Goodafternoo
WhydidCathyinviteUncleSmithtodinner?[originaltext]W:Goodafternoon,Unc
Wheredoesthisconversationtakeplace?[originaltext]W:CanIhelpyou?M:Yes
随机试题
PeoplecutpaperWithit.[br]Peoplecanopenitinthebank.C根据句意“人们可以在银行里开它”,即
[originaltext]Who’sgoingtodeliverapresentationnext?(A)Thedeliveryservi
Thecustomercomplainedthatnosooner__________________________(他刚试着使用这台机器,它就
Inrecentyearsmanycountrieshavebeenfacedwiththeproblemofhowtoma
Childrenmodelthemselveslargelyontheirparents.Theydoso【C1】______thro
试论“个人本位论”和“社会本位论”之争对于人的培养和成长有何重大意义?
A.387 B.265 C.255 D.216
项目组成员小张根据项目经理的要求绘制了项目A的WBS图(图1), 并根据工
雷雨、冰雹、大风天气过后,电抗器重点巡视项目有()。(A)设备上有无飘落积存杂物
求助者中心疗法中“自我概念”的含义是()。单选A.求助者真实的本体 B.
最新回复
(
0
)