首页
登录
职称英语
The status of women in colonial North America has been well studied and desc
The status of women in colonial North America has been well studied and desc
游客
2025-04-14
7
管理
问题
The status of women in colonial North America has been well studied and described and can be briefly summarized. Throughout the colonial period there was a marked shortage of women, which varied with the regions and was always greatest in the frontier areas. This favorable ratio enhanced women’s status and position and allowed them to pursue different careers. The Puritans, the religious sect that dominated the early British colonies in North America, regarded idleness as a sin, and believed that life in an underdeveloped country made it absolutely necessary that each member of the community perform an economic function. Thus work for women, married or single, was not only approved, it was regarded as a civic duty. Puritan town councils expected widows and unattached women to be self-supporting and for a long time provided needy spinsters with parcels of land. There was no social sanction against married women working; on the contrary, wives were expected to help their husbands in their trade and won social approval for doing extra work in or out of the home. Needy children, girls as well as boys, were indentured or apprenticed and were expected to work for their keep.
The vast majority of women worked within their homes, where their labor produced most articles needed for the family. The entire colonial production of cloth and clothing and partially that of shoes was in the hands of women. In addition to these occupations, women were found in many different kinds of employment. They were butchers, silversmiths, gunsmiths, upholsterers. They ran mills, plantations, tanyards, shipyards, and every kind of shop, tavern, and boardinghouse. They were gatekeepers, jail keepers, sextons, journalists, printers, apothecaries, midwives, nurses, and teachers. [br] It can be inferred from the passage that the Puritans were______.
选项
A、uneducated
B、hardworking
C、generous
D、wealthy
答案
B
解析
细节推断题。根据题干关键词the Puritans定位到原文首段第四句。原句中的regarded idleness asa sin(视无所事事或懒惰为罪恶),由此可推断他们一定是勤奋的。故答案为B。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4037221.html
相关试题推荐
Inspiteof"endlesstalkofdifference",Americansocietyisanamazingmach
Inspiteof"endlesstalkofdifference",Americansocietyisanamazingmach
Inspiteof"endlesstalkofdifference",Americansocietyisanamazingmach
The______ofsuchI.Q.testsfullofquestionsonAmericanculturewasnotque
(56)AstudypresentedlastweekattheAmericanHeartAssociationmeetings
(56)AstudypresentedlastweekattheAmericanHeartAssociationmeetings
(56)AstudypresentedlastweekattheAmericanHeartAssociationmeetings
WhydoesfreshmanEnglishremaintheonlycommoncourseofAmericancollege
Drunkendriving-sometimescalledAmerica’ssociallyacceptedformofmurder
Drunkendriving-sometimescalledAmerica’ssociallyacceptedformofmurder
随机试题
WhenIwasalittlegirl,everytimemydadwasrepairingsomething,he【K1】_
Whendifficultpeopleexpressthemselvesorally,theygenerallywantatleas
Thispartistotestyourabilitytodopracticalwriting.Youarerequiredtow
[originaltext]ThespaceshuttleDiscoveryhassafelyreturnedtoearthafte
对有n个记录的表作快速排序,在最坏情况下,算法的时间复杂度是()。A.O(
工作人员态度不好会使顾客感到不快,如果他们对专业知识又懂得太少,自然会使顾客降低
女,32岁,经前或经期,大便泄泻,脘腹胀满,神疲肢倦,经行量多,色淡质稀,平时带
患者,女,25岁。外阴部有成群水疱,互相融合,易破糜烂,灼热痛痒,同时伴有发热,
下列关于规划评估调整机制说法错误的是()。A:评估工作可以由编制部门自行承担,
关于急性失血引起的变化,下列哪一项是错误的? A.动脉血压下降B.红细胞的
最新回复
(
0
)