首页
登录
职称英语
There was one thought that air pollution affected only the area immediately
There was one thought that air pollution affected only the area immediately
游客
2025-03-03
37
管理
问题
There was one thought that air pollution affected only the area immediately around large cities with factories and heavy automobile traffic. At present, we realize that although these are the areas with the worst air pollution, the problem is literally worldwide. On several occasions over the past decade, a heavy cloud of air pollution has covered the east of the United States and brought health warnings in rural areas away from any major concentration of manufacturing and automobile traffic. In fact, the very climate of the entire earth may be infected by air pollution. Some scientists consider that the increasing concentration of carbon dioxide in the air resulting from the burning of fossil fuels (coal and oil) is creating a "greenhouse effect"—conserving heat reflected from the earth and raising the world’s average temperature. If this view is correct and the world’s temperature is raised only a few degrees, much of the polar ice cap will melt and cities such as New York, Boston, Miami, and New Orleans will be in water.
Another view, less widely held, is that increasing particular matter in the atmosphere is blocking sunlight and lowering the earth’s temperature—a result that would be equally disastrous. A drop of just a few degrees could create something close to a new ice age, and would make agriculture difficult or impossible in many of our top fanning areas. Today we do not know for sure that either of these conditions will happen (though one recent government report drafted by experts in the field concluded that the greenhouse effect is very possible). Perhaps, if we are lucky enough, the two tendencies will offset each other and the world’s temperature will stay about the same as it is now. [br] The word "offset" in the second paragraph could be replaced by ______.
选项
A、slip into
B、make up for
C、set up
D、catch up with
答案
B
解析
推理判断题。文章提到的两种可能性:一是全球变暖,另一个是全球降温,只有这两种可能性相互抵消,即冷暖相互弥补,才能出现最后一句的“气温和现在一样正常”。故选B,“make up for”弥补。slip into“滑进”;set up“建立,创造”;catch up with“追上,赶上”。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3981407.html
相关试题推荐
Manyplayerswhohadbeenhighlythoughtofhave_________fromthetennisscene
Therewasonethoughtthatairpollutionaffectedonlytheareaimmediately
ForJohnthiswasthebeginningofanewlife,________hethoughthewouldnever
Therewasonethoughtthatairpollutionaffectedonlytheareaimmediately
Therewasonethoughtthatairpollutionaffectedonlytheareaimmediately
Therewasonethoughtthatairpollutionaffectedonlytheareaimmediately
LincolnthoughtitwaswrongtokeepNegroes______slaves.A、inB、asC、forD、atD
Sincethematterwasextremely______,wedealtwithitimmediately.A、toughB、ten
Whofirstthoughtofusingbullockstoprovideenergy?[br]Whichofthefollowi
Whofirstthoughtofusingbullockstoprovideenergy?[br]Inthesentence"Thi
随机试题
Subject:Help!Date:21/06/200510:02a.m.DearAunt
PASSAGEONE[br]What’sthebesttitleofthepassage?TheoilIndustrySetsaBr
钻孔泥浆应始终高出孔外水位或地下水位()。A.0.5~1.0m B.1
人防工程中歌舞娱乐放映游艺场所,布置在袋形走道的两侧或尽端时,最远房间的疏散门至
在下列油性防锈漆中,何者不能用在锌板、铝板上?( )A.红丹油性防锈漆 B.
随着人口老龄化、就业方式多样化和城市化的发展,现行企业职工基本养老保险制度显现出
地表某相对独立的生态系统,其主要物种及数量如图所示,则下列说法必然正确的是(
( )主要用于向使用者解说工具书的编排细则,包括所收内容、起止时限、编排体例、
简述现代企业人力资源管理各个历史发展阶段的特点。
多重智力理论的提出者是( )A、 霍华德?加德纳 B、 吉尔福特 C、 瑟斯
最新回复
(
0
)