首页
登录
职称英语
There was one thought that air pollution affected only the area immediately
There was one thought that air pollution affected only the area immediately
游客
2025-03-03
26
管理
问题
There was one thought that air pollution affected only the area immediately around large cities with factories and heavy automobile traffic. At present, we realize that although these are the areas with the worst air pollution, the problem is literally worldwide. On several occasions over the past decade, a heavy cloud of air pollution has covered the east of the United States and brought health warnings in rural areas away from any major concentration of manufacturing and automobile traffic. In fact, the very climate of the entire earth may be infected by air pollution. Some scientists consider that the increasing concentration of carbon dioxide in the air resulting from the burning of fossil fuels (coal and oil) is creating a "greenhouse effect"—conserving heat reflected from the earth and raising the world’s average temperature. If this view is correct and the world’s temperature is raised only a few degrees, much of the polar ice cap will melt and cities such as New York, Boston, Miami, and New Orleans will be in water.
Another view, less widely held, is that increasing particular matter in the atmosphere is blocking sunlight and lowering the earth’s temperature—a result that would be equally disastrous. A drop of just a few degrees could create something close to a new ice age, and would make agriculture difficult or impossible in many of our top fanning areas. Today we do not know for sure that either of these conditions will happen (though one recent government report drafted by experts in the field concluded that the greenhouse effect is very possible). Perhaps, if we are lucky enough, the two tendencies will offset each other and the world’s temperature will stay about the same as it is now. [br] As pointed out at the beginning of the passage, people used to think that air pollution ______.
选项
A、caused widespread damage in the countryside
B、affected the entire eastern half of the United States
C、had damaging effect on health
D、existed merely in urban and industries areas
答案
D
解析
细节题。根据文中第一段第一句“There was one thought that air pollution affected only the area immediately around large cities with factories and heavy automobile traffic.”可知,以前人们都认为空气污染只会影响那些有众多工厂和严重交通堵塞现象的大城市及其周边地区,A、B、C三项都是后来人们才意识到的。故选D。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3981405.html
相关试题推荐
Manyplayerswhohadbeenhighlythoughtofhave_________fromthetennisscene
Therewasonethoughtthatairpollutionaffectedonlytheareaimmediately
Therewasonethoughtthatairpollutionaffectedonlytheareaimmediately
ForJohnthiswasthebeginningofanewlife,________hethoughthewouldnever
Therewasonethoughtthatairpollutionaffectedonlytheareaimmediately
Sincethematterwasextremely______,wedealtwithitimmediately.A、toughB、ten
Wehavealwaysthoughtvery______ofhim.A、highlyB、wellC、greatlyD、enoughA本题考查
Whenit______airpollution,Wuhanfacesthethree"C"s,cars,coalandconstructi
Whofirstthoughtofusingbullockstoprovideenergy?[br]Whichofthefollowi
Whofirstthoughtofusingbullockstoprovideenergy?[br]Inthesentence"Thi
随机试题
关于期货合约的标准化,说法不正确的是()。A、减少了价格波动B、降低了交易成本C、简化了交易过程D、提高了市场流动性A期货合约的标准化给期货交易
[originaltext]Therearemorethan400museumsintheUSthatcelebratethe
下列关于储备存货的有关成本的说法中,不正确的是( )。A.取得成本指为取得某种存
患儿,男,5个月。烦躁不安,哭闹,咳喘难以平卧,口唇发绀,指纹紫黯透命关。其病情
有人说,工作成绩是做出来的,不是喊出来的。但是,在信息化时代,我们却不能做封闭的
按照工程项目建设程序、下列投资控制目标排列顺序正确的是()。A.投资估算、设计概
“大五”人格理论认为,稳定、冷静、满足的人具有高的( )。A.外向性 B.愉
某自营出口的生产企业为增值税的一般纳税人,出口货物的征税率为16%,退税率为13
对于《建筑工程施工质量验收统一标准》GB50300-2013附录B及相关专业验
风湿性心瓣膜病并发感染性心内膜炎时,最支持感染性内心膜炎诊断的是A.体温38.5
最新回复
(
0
)