首页
登录
职称英语
A recent survey discovered the reasons why school leaves in the UK were still un
A recent survey discovered the reasons why school leaves in the UK were still un
游客
2024-08-07
51
管理
问题
A recent survey discovered the reasons why school leaves in the UK were still unemployed six months after leaving full-time education.
Write a report of about 100 words describing the information in the pie charts above on the answer sheet.
选项
答案
The pie chart shows the reasons school leaves in England still do not have a job half a year after full-time education.
As can be seen, for a quarter of them, no places available at college is the main reason of unemployment. For 15% of the school leaves, the reason lies in no places available on training schemes. The lack of knowledge of companies and work in the area is behind unemployment for another 15% . Moreover, school leaves out of job due to having no idea about how their skills match a-vailable jobs account for 12%. Other reasons for unemployment also include lack of money to pay fares to interview, little understanding of job-seeking process, etc.
解析
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3709179.html
相关试题推荐
Arecentsurveydiscoveredthereasonswhyschoolleaverswerestillunemployed
Americanschoolstendtoputmoreemphasisondeveloping______skillsthanthey
Therecentstudyof______hasproducedsomeinterestingresultsshowingthathuma
-TomandTinadon’tseemveryhappyrecently.-Haven’tyouheard?She’s______.A
Writeonthefollowingtopic.RecentlyIwasinconflictwithaclosefriend.
HomeschoolingappearstobeagreatIsuccessformiddle-classandwealt
HomeschoolingappearstobeagreatIsuccessformiddle-classandwealt
HomeschoolingappearstobeagreatIsuccessformiddle-classandwealt
Asurveyhasfoundthatthreequartersofmenquiteenjoytheirfoodshoppingex
[originaltext]M:Couldyoutellmethetimetableoftheschoolbus?W:Well,theb
随机试题
Theexpresidenthadbeen______inthecountrytorefreshhismindbeforehepas
FarewellSpeech"Specialneeds"Commonlydefinedby
《骆驼祥子》从小说到电影均产生较大影响,其原著作者是( )。A.鲁迅 B.老
标准员的专业技能不包括能够对工程建设标准实施情况进行评价。
A.1 B.2 C.3 D.4 E.5小儿耗氧量是成年人的多少倍
试述急性肾衰竭少尿期的临床表现。
患儿,男,8个月,平日多汗,易惊,两日来间断抽搐就诊,发作时T37.3℃,意识丧
所谓“吉尔德定律”,是指未来25年,()。A:主干网的速度每6个月增加倍B:主
下列是颅外病变引起的头痛,除了A.颅骨肿瘤 B.三叉神经痛 C.青光眼 D
我国已经建立草原生态保护奖励制度,中央财政每年安排专项资金用于()。A.禁牧补
最新回复
(
0
)