首页
登录
职称英语
A recent survey discovered the reasons why school leavers were still unemployed
A recent survey discovered the reasons why school leavers were still unemployed
游客
2024-08-11
57
管理
问题
A recent survey discovered the reasons why school leavers were still unemployed six months after leaving full-time education.
Write a letter to your local newspaper commenting on the information and suggesting ways in which some of these problems could be overcome.
Write at least 100 words on the answer sheet.
选项
答案
Dear Editor,
The other day I came across a survey, which disclosed that college students remain unemployed after graduation due to various reasons. Among them 1/4 interviewees reported that there are no job opportunities available in college. 15% students said few training sessions were offered and another 15% held that they don’t have enough knowledge and skills for work and companies. The rest "blame" themselves for unemployment: they have little confidence, their skills are poor, they have no money and they have no idea about job-hunting...
It’s high time to tackle with graduates’ unemployment. Both society and school leavers should adopt the right mindset. Employment mechanism should be adjusted to assist job-hunting: more job opportunities and training sessions should be offered by colleges and the government to fully prepare students for the job market. It would be easier for confident skillful youths to find ideal jobs. Meanwhile, college leavers are supposed to improve themselves as much as possible.
Your prompt attention to my suggestions would be highly appreciated.
Yours sincerely,
XXX
解析
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3714611.html
相关试题推荐
Aseveryschoolboyknows,insectspollinateflowers,whilebirdsandmammals
Aseveryschoolboyknows,insectspollinateflowers,whilebirdsandmammals
Aseveryschoolboyknows,insectspollinateflowers,whilebirdsandmammals
Withtherecentscandalinmind,wouldyouadvisepeoplewhohave______inthei
Whatwastheaverageageoftherunnersatthebeginningofthesurvey?[origina
Aseveryschoolboyknows,insectspollinateflowers,whilebirdsandmammals
Aseveryschoolboyknows,insectspollinateflowers,whilebirdsandmammals
Youcannotfinishthetermpaperontimebecauseyoujoinedtheschool-organized
Withtherecentscandalinmind,wouldyouadvisepeoplewhohave______intheir
GuyMoreno—ProfessionalFootballerFavouriteinterestatschool:
随机试题
[originaltext]W:Iwanttoregisterforthismathematicscourse.M:I’msorryreg
C根据caraccident定位到C段第3句。该段讲述了睡眠不足的种种不良影响,其中包括更可能陷入车祸当中。本题句子与此对应。
Daniel:I’mafraidI’vespiltsomeinkoveryourtablecloth.Ifeelterriblyso
Weoftenhearandreadaboutcontroversialissuesinscienceandtechnology.
[audioFiles]audio_ehbm_j15002(20082)[/audioFiles]A、Thechurchwasn’tthere.B、S
确诊宫颈癌的可靠方法是A、白带涂片检查 B、宫颈活检 C、宫颈刮片细胞学
2013年,( )专门增设“基金行业协会”一章,为确定基金业协会的地位和规范基金
( )及其直接负责的主管人员和其他直接责任人员有失诚信、违反法律、行政法规或者
最大地面浓度占标率的计算公式中,如果GB3095中没有小时浓度限值的污染物,则i
A.安定 B.呋塞米(速尿) C.甘露醇 D.肼屈嗪 E.吗啡子痫前期孕
最新回复
(
0
)