首页
登录
职称英语
How many countries attended the close-door meeting held in London? [br] [origin
How many countries attended the close-door meeting held in London? [br] [origin
游客
2023-11-02
70
管理
问题
How many countries attended the close-door meeting held in London? [br]
The British Foreign Office says the meeting is being called for February 2 and 3 of the 35-nation board of the International Atomic Energy Agency. The objective is for the IAEA to refer Iran to the U.N. Security Council. The Council, in turn, could impose sanctions on Iran for restarting its nuclear program at a uranium enrichment facility. The British statement comes after a close-door meeting in London of senior officials from Britain, France and Germany, along with their counterparts from the United States, Russia and China. All the countries hold permanent seats on the Security Council, except for Germany. The European countries still hold out hope for a diplomatic settlement with Iran after last week declaring negotiations had hit a dead end. British Foreign Secretary Jack Straw says the Security Council does not necessarily have to impose sanctions. "There are plenty of examples where a matter is referred to the Security Council, and the Security Council takes action, and that action is followed without the need for decisions on sanctions." Diplomats say the main focus of Monday’s meeting in London was to convince Russia and China of the need to ratchet up pressure on Iran.
选项
A、It was to convince Russia and China of the need to ratchet up pressure on Iran.
B、It was for the IAEA to refer Iran to the U.N. Security Council.
C、It was for the U.N. Security Council to impose sanctions on Iran.
D、It was how to adopt a diplomatic settlement with Iran.
答案
A
解析
细节题。新闻结尾处提到:外交官说星期一在伦敦的会议,其主要焦点是让俄罗斯和中国确信有给伊朗施加压力的必要。ratchet up pressure是“增加压力”的意思。故选项A正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3150788.html
相关试题推荐
Whoescapedthecrashalive?[originaltext]SergeMulumba,theseniorofficia
HowmanyathletesmarchedintotheOlympicStadium?[originaltext]Acrowdof
WalterAdamsonis[originaltext]GovernmentsfromSingaporetoSouthKoreaar
WhichofthefollowingdetailsisNOTtrue?[originaltext]TheRomanCatholic
Whatisthepurposeofthetalk?[originaltext]Communityserviceisanimpor
WhatdidtheInternationalCentersendouttostudents?[originaltext]W:Areyou
Accordingtothepassage,whatdopeopleoftenthinkaboutastronomers?[origina
Whatshouldbedoneinordertofeedalargepopulation?[originaltext]Thea
Thefigureofworldilliteracywasobtainedby[originaltext]Itisestimated
DanielDefoebegantowriteRobinsonCrusoewhenhewas[originaltext]Daniel
随机试题
Therearetwobasicsortsofvisualperspective—aerialperspectiveandlinea
WatchingMoviesinEnglishI.OnegreatadvantageofEng
Acollisionbetweenanaircraftandoneormorebirdsistermedabird-strik
Thebicyclewasnotinventedbyoneindividualorinonecountry.Ittookne
[originaltext]W:Hey,Dave!Ihaven’tseenyouforages.Howhaveyoubeen?M:
Whatshouldyoudoifthedisplayisshowingthesign":"?Reset______.[br]
新建、扩建的民用建筑工程,设计前应对建设工程项目所在地区域土壤中下列哪种物质的浓
根据下图为2011年日本大地震引发海啸传播的等时线分布图(单位:小时)。
依据资产配置的不同,混合基金不包括( )。A.偏股型基金 B.偏债型基金
抽取一个容量为50的样本,其均值为10,标准差为5,则总体均值95%的置信区间为
最新回复
(
0
)