首页
登录
职称英语
Daniel Defoe began to write Robinson Crusoe when he was [originaltext] Daniel
Daniel Defoe began to write Robinson Crusoe when he was [originaltext] Daniel
游客
2023-11-05
77
管理
问题
Daniel Defoe began to write Robinson Crusoe when he was
Daniel Defoe (about 1660-1731) was an important novelist in the English literature. When he was young, he served as a soldier and had been to Spain, Italy, France and Germany. At the same time, he went in for politics. He cared much about the development of capitalism. He wrote a lot of articles against it and he was put into prison twice for that.It was not until he was nearly sixty that he began to write the famous novel Robinson Crusoe, which was published in May, 1719. It spread so rapidly that the story was known to every household very soon. Robinson Crusoe can be divided into three parts.The first part is about Crusoe’s three voyages, the second about his hunting, hiding in caves, farming and his hard struggles against nature on a small deserted island, the third is about the things which happened after his return from the deserted island. The second part is the body of the novel, in which Robinson’s characters are clearly shown. Defoe wrote his novel in a simple style and his language is easy to understand.His novel writing set a milestone of the modern English novel. In his later part of life, he was in poor health and lived very poorly.
选项
A、in his sixties.
B、in his fifties.
C、over sixty.
D、sixty.
答案
B
解析
细节题。文章说到“直到他快60岁了,他才开始写那本著名的小说。”也就是说他是在五十多岁时写的《鲁滨逊漂流记》,故B项正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3160731.html
相关试题推荐
Accordingtothenews,what’sgoingtohappennextweekinCuba?[originaltext]
Whatismainlytalkedaboutintilepassage?[br][originaltext]Faces,like
WhatdoesGoogleplantodo?[br][originaltext]TheInternetsearchgroupG
Inthepassage,successfulbusinessmenandpoorparentsboth[br][originaltext
Whatistheconversationmainlyabout?[br][originaltext]M:(7)Iamsorelieve
Whatistheconversationmainlyabout?[br][originaltext]M:(7)Iamsorelieve
Foodisimportantinourlife,butitwillnotaffect______.[originaltext]W:I
Theaccidenttookplace______.[originaltext]Anarmydentistwaskilledand
WhichofthefollowingisNOTmentionedinthenews?[br][originaltext]Off
WhichofthefollowingisNOTmentionedinthenews?[originaltext]Officials
随机试题
He______toreturnearlierthan3o’clock.A、wasnotexpectedB、didnotexpectC、n
Tim:Movingtherewouldhavesomanyadvantages.Morespaceforastart.Andit’
[originaltext]M:IheardthatyouwillgoonatriptoSpain.Whenareyouleav
Asalways,IampleasedtobehereattheNationalPressClubformy【L1】____
Ineveryeconomicsystem,entrepreneursandmanagersbringtogethernatural
铋剂连续服用不得超过2个月,是因为长期服用可导致()A:大便呈黑色 B:舌苔
东亚是世界上典型的季风气候区,海陆热力性质差异和气压带、风带的季节性移动是形成东
变电站内的备用站用变(一次侧不带电)每()应启动试验1次,每次带电运行不少于
李克强总理勉励同学们说,①,国家不仅需要高端科研人员,也非常需要高技能人才,你们
公司法定公积金累计额为公司注册资本的()以上的,可以不再提取A、20% B、
最新回复
(
0
)