首页
登录
职称英语
[originaltext] Over the past decade, the environmental movement has exploded
[originaltext] Over the past decade, the environmental movement has exploded
游客
2023-09-05
78
管理
问题
Over the past decade, the environmental movement has exploded onto the minds of mainstream consumers, a fact not lost on marketers and advertisers. Green advertising started in the mid-1980s when issues of the environment muscled their way to the forefront of marketing. Advertisers saw the consumer desire for environmentally safe products and tried to meet the demand as quickly as possible. Not surprisingly, the first wave suffered from rough and poorly-conceived marketing efforts. Many advertisers embraced a genuine concern for the envi-
ronment. But consumers realized that some companies made false claims and exploited the movement, using such ambiguous terms as "environmentally friendly" and "green". Consumers grew wary of environmental appeals, and advertisers reacted by reducing its emphasis. In 1992 the Federal Trade Commission established guidelines for green marketing, followed shortly by state governments. California passed particularly strict laws, setting definitions for terms like "ozone friendly", "biodegradable", and "recycled". According to the state’s court, "California seeks to guard against potentially inaccurate claims or ecological boost about products with minimal environmental attributes." Texas, Massachusetts, Minnesota, Tennessee, Connecticut, and Washington soon followed the Golden State’s lead. The rigid regulations have left a number of advertisers confused and frustrated, although some feel that environmental claims have already peaked and are on their way out. Some believe that we’ve now entered green advertising’s third wave, during which environmental concern is part of the mainstream, too.
Questions 29 to 32 are based on the passage you have just heard.
29. What was the problem with green advertisements in early times?
30. What was the response by consumers to the early green advertisements?
31. What is said about advertisements after the first wave?
32. Which state took the lead in guarding inaccurate environmental claims?
选项
A、They became more popular.
B、They were more regulated.
C、They grew less honest.
D、They became better produced.
答案
B
解析
根据短文中提到的In 1992 the Federal Trade Commission established guidelines for green marketing,followed shortly by state governments可知,绿色广告在第一次浪潮后受到了更严格的监管,故答案为[B]。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2986367.html
相关试题推荐
[originaltext]EarthHourisaglobaleventorganizedbyWorldWideFundfo
[originaltext]EarthHourisaglobaleventorganizedbyWorldWideFundfo
[originaltext]W:So,haveyoufoundajobyet?M:No,but,Ihaveafewintervi
[originaltext]W:So,haveyoufoundajobyet?M:No,but,Ihaveafewintervi
[originaltext]W:So,haveyoufoundajobyet?M:No,but,Ihaveafewintervi
[originaltext]W:Haveyoubeentothenewfitnessclubonthecomer,William?The
[originaltext]W:Haveyoubeentothenewfitnessclubonthecomer,William?The
[originaltext]W:Haveyoubeentothenewfitnessclubonthecomer,William?The
[originaltext]ManyoftheDutchexpressionsheardinAmericanEnglishwere
[originaltext]Twosisters,fourandsixyearsold,diedinalate-nightfi
随机试题
Forthousandsofyears,peoplethoughtofglassassomethingbeautifultoloo
Theword"freedom"formanyblackAmericansisinextricablylinkedwiththe
PASSAGEONE[br]Whatcategoryofwritingdoesthepassagebelongto?Narration.本
下列对汉武帝时期的西汉的描述中,正确的是()。A.经济繁荣、府库充实 B.派大
有关急腹症病人的护理,不正确的是()。A.病情稳定者取半卧位 B.禁食,胃肠
引起物价上涨的因素包括( )。[中国农业银行真题]A.纸币贬值 B.商品价值
运用()进行管理的实质,是以满足人们基本的社会心理上的需要,达到调动人们的工作积
某美国公司将于3个月后交付货款100万英镑,为规避汇率的不利波动,可在CME(
农业企业统一经营层次的管理协调职能,能调控农户的微观行为,以减少和避免家庭分散经
巨峰公司是一家大型汽车生产公司。公司生产所需要的外部购置的配件大部分是由就近的同
最新回复
(
0
)