首页
登录
职称英语
[originaltext] Two sisters, four and six years old, died in a late-night fi
[originaltext] Two sisters, four and six years old, died in a late-night fi
游客
2023-09-08
80
管理
问题
Two sisters, four and six years old, died in a late-night fire that started because of an overloaded power strip. (29) The girls were in an unattached garage that had been illegally converted into an apartment. The new apartment did not conform to Los Angeles City building codes. Such illegal apartments are becoming an epidemic in LA. They endanger not only the renters, but also all their neighbors.
The apartment did not have a single window. There was only one outlet; plugged into that outlet was a cheap power strip. (30)Plugged into the strip were a TV, a small refrigerator, a portable heater, two lamps, and a hair dryer. That was a recipe for a fire, said one fireman.
The 4-year-old sister, who was in charge -- their mom worked nights -- was in the house when the fire started. She had been using the bathroom. The toilet in the apartment was not working at the time. As she was returning to the apartment, she heard crackling noises. Before she could open the apartment door, flames shot out from the walls. The fire spread to the house before the fire department arrived. Firemen said that neither the apartment nor the house had smoke detectors.
(31) Three days later, on January 11, the city fire department announced that it was giving away free smoke detectors to needy city residents. Also, the city housing authority warned residents that it was going to step up the search for illegal conversions. A spokesman said that property owners would be forced to tear down such structures immediately, at their own cost, and pay a significant fine.
选项
A、On January 8th.
B、On January 9th.
C、On January 11th.
D、On January 12th.
答案
A
解析
文章的最后一部分提到Three days later,on January 11,the city fire department announced that...,由此可知火灾发生在1月8日,故A 为本题答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2996257.html
相关试题推荐
[originaltext]Wecanagreewithprimitivemanthatfoodisabasicneed,b
[originaltext]Wecanagreewithprimitivemanthatfoodisabasicneed,b
[originaltext]Wecanagreewithprimitivemanthatfoodisabasicneed,b
[originaltext]Wecanagreewithprimitivemanthatfoodisabasicneed,b
[originaltext]Haveyoualwayswantedtoinvest,butdidn’tknowwheretog
[originaltext]Nomancanchangetheweather.Nobodycancontroltheweather
[originaltext]Nomancanchangetheweather.Nobodycancontroltheweather
[originaltext]M:Whatdidyoudotocelebrateyourbirthday?W:Myfriendstook
[originaltext]M:Excuseme,doestheexpresstrainleaveat2:05?W:No,at1:5
[originaltext]M:Excuseme,doestheexpresstrainleaveat2:05?W:No,at1:5
随机试题
Whichofthefollowingisgenerallytrueofallbonds?______.A、Thelongerabond
HehadlivedillegallyintheUnitedStatesforfiveyearsafterhisvisitor’sv
HowtoBeaGoodConversationalistAgoodconversationalist
在木材基层上涂刷涂料时,木材基层含水率的最大值为:()A.8% B.9%
男性,35岁,不规则发热伴颈部和腹股沟淋巴结肿大1月余,经右颈部淋巴结活检确诊为
女性,24岁。因咽痛2周,肉眼血尿一天来诊。查体:BP150/100mmHg,
华罗庚生前曾说:“我们最好把自己的生命看作是前人生命的延续,是现在人类共同的生命
患者,男,45岁,患有支气管哮喘史20余年,每年急性发作次数,经用药治疗后可以缓
公司员工绩效评审系统的功能有()。A、约束考评者 B、解决绩效考评中存在的问题
(2018年真题)下列关于银行机构信息披露的说法中,错误的是()。A.银行机构
最新回复
(
0
)