首页
登录
职称英语
[originaltext] Earth Hour is a global event organized by World Wide Fund fo
[originaltext] Earth Hour is a global event organized by World Wide Fund fo
游客
2023-09-08
87
管理
问题
Earth Hour is a global event organized by World Wide Fund for Nature. (29) It is held on the last Saturday of March annually, asking households and businesses to turn off their non-essential lights and other electrical appliances for one hour to raise awareness towards the need to take action on climate change.
"Earth Hour" began in Sydney in 2007. On March 31st, 2007, 2.2 million residents of Sydney participated by turning off all non-essential lights. As an added bonus, Sydney residents joining the movement said they could see more stars than ever during that night. After that, "Earth Hour" spread around the world at an amazing speed. In 3 years, it has grown into one of the world’s largest joint actions dealing with climate change.
Earth Hour 2009 was from 8: 30 p. m. to 9: 30 p. m. local time, March 28, 2009. (30) 88 countries and more than 4,000 cities joined Earth Hour 2009, ten times more cities than Earth Hour 2008 had. Among the participants in 2009 was, for the first time, the United Nations headquarters in New York City. The U. N. conservatively estimates that its participation will save $102 in energy.
Reports show that (31) the Philippines topped the Earth Hour participation as 647 cities and towns or over 15 million Filipinos were estimated to have joined in the hour-long lights-off at 8:30 - 9:30 PM local time. (31) This was followed by Greece with 484 cities and towns participating, and Australia with 309.
选项
A、On the last Saturday of March.
B、On the third Saturday of March.
C、On the last Sunday of March.
D、On the third Sunday of March.
答案
A
解析
文章开始便提到“地球一小时”活动于每年三月最后一个星期六举行。故本题答案为A 。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2996324.html
相关试题推荐
[originaltext]Readingtooneselfisamodemactivitywhichwasalmostunk
[originaltext]Readingtooneselfisamodemactivitywhichwasalmostunk
[originaltext]Peoplearealwaystalkingabout"theproblemofyouth".If
[originaltext]Apoorlytrainedmanagercanmakeanemployee’slifemisera
[originaltext]M:Morning.Happytomeetyouhere.Howareyouandhowisyourw
[originaltext]W:Hello?MayIspeaktoBillJohns?M:Hi,Amy.ThisisBill.W:
[originaltext]W:Hello?MayIspeaktoBillJohns?M:Hi,Amy.ThisisBill.W:
[originaltext]M:Hills,areyougoingtoJack’spartytonight?MaybeIcangive
[originaltext]M:Hills,areyougoingtoJack’spartytonight?MaybeIcangive
[originaltext]M:Hills,areyougoingtoJack’spartytonight?MaybeIcangive
随机试题
正是那棵树在洪水中救了他们的命。Itisthattreethatsavedtheirlivesintheflood.
Whenistheguidedtourofthecampusgiven?[originaltext]M:I’mhereforthec
FromthefirstletterwelearnthatMary______.[br]Whenhavingdinner,thegu
对依据《实施条例》第48条,在有障碍的路段,无障碍的一方先行。
长期服用避孕药的人群可能存在A.血糖升高 B.血糖降低 C.血糖正常 D.
斯金纳的操作性条件反射,反映的是()。A.联结派的学习理论 B.认知派学
A、4?mol?A+2?mol?B B、2?tool?A+1?mol?B+3?
项目强销期的推广和销售策略有()。A:加强促销,保持热销场面 B:保持充足的房
下列场所或建筑物,可以界定为消防安全重点单位的是()。A.建筑面积为250m2
以下符号表示两相短路接地的是()。A. B. C. D.
最新回复
(
0
)