首页
登录
职称英语
WASHINGTON—Nearly 40 million children in developing countries stand to lose o
WASHINGTON—Nearly 40 million children in developing countries stand to lose o
游客
2025-07-24
32
管理
问题
WASHINGTON—Nearly 40 million children in developing countries stand to lose one or both parents due to AIDS (艾滋病) over the next 13 years, and almost 3 million children under 15 have caught the disease worldwide, US experts said. "More than 40 million children in 23 developing nations will likely have lost one or both their parents by 2010. Most of these deaths will be the result of the HIV/AIDS and complicated illnesses." Brian Atwood, a US official said. Meanwhile, since the first report death of a child by AIDS in Los Angelesl5 years ago, almost 3 million children under 15 are estimated (估计) to have caught the disease worldwide, and at least 1000 were dying each day. "In countries across Africa, Asia and Latin America, HIV/AIDS is pulling years of progress in economic and social development," he added. "Life expectancy (估计寿命) which has been steadily on the rise for last thirty years will drop to 40 years or less in nine African countries by the year 2020." Atwood said serious work to help stop children from dying in developing countries was being wiped out. "In all 23 countries included in this study, AIDS-related death will take away the gains made in child survival over the past 20 years. In Zambia and Zimbabwe, children’s death rates will likely nearly double," Atwood said. [br] Which one is TRUE according to the passage?
选项
A、Scientists hove made great progress in stopping children from dying of AIDS/HIV.
B、Nearly 40 million children died world wide every year.
C、Almost 3 million children under 15 have been infected (感染) by H1V/A1DS in the world.
D、In the world, children’s death rates will doubl
答案
C
解析
文中提到“…almost 3 million children under 15 are estimated (估计)to have caught the disease worldwide…”,由此可以看出选项C的内容与之相符,故C是正确答案。文章的最后讲到:“...AIDS-related death will take away the gains made in child survival over the past 20 years.”很显然,在攻克艾滋病的研究中取得的成绩并不大,以至于在赞比亚和津巴布韦的儿童死亡率会成倍升高。所以选项A的内容是不正确的。根据第一句和最后一句的内容可以判断出选项B和D也是错误的。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4174735.html
相关试题推荐
MostfamiliesinChinahopedtheirsinglechildrenwill1.__
MostfamiliesinChinahopedtheirsinglechildrenwill1.__
MostfamiliesinChinahopedtheirsinglechildrenwill1.__
MostfamiliesinChinahopedtheirsinglechildrenwill1.__
MostfamiliesinChinahopedtheirsinglechildrenwill1.__
MostfamiliesinChinahopedtheirsinglechildrenwill1.__
Itisdifficultforparentstoteachyourchildrentoberesponsible
Itisdifficultforparentstoteachyourchildrentoberesponsible
Itisdifficultforparentstoteachyourchildrentoberesponsible
Itisdifficultforparentstoteachyourchildrentoberesponsible
随机试题
TheSchoolWherePupilsRateTheirTeachersPupilsobserve
Tobe【B1】______inthejobinterview,youshould【B2】______certainpersonal
JourneyinCatastrophes:ThreeFormsofViolentStormsI.Windsan
[originaltext]WhenMidoriwastwoyearsold,sheoftenclimbedontothepia
关于地理标志国际保护制度,以下选项正确的是( )。A.《里斯本协定》规定的地理
统计人员应当对其()的统计资料与统计调查对象报送的统计资料的一致性负责。A.搜集
某套利者以461美元/盎司的价格买入1手12月的黄金期货,同时以450美元/盎司
不确定性与风险不可能完全根除,只能采取措施降低其不利影响,这种现象体现了风险的(
公称直径为300mm的工艺管道,当工作压力为10MPa时,其连接法兰的结构形式应
病史摘要:男性,40岁,上腹部隐痛2个月,黑便1周入院。2个月前开始出现上腹部隐
最新回复
(
0
)