首页
登录
职称英语
Many visitors find the fast pace at which American people move very troublin
Many visitors find the fast pace at which American people move very troublin
游客
2025-07-24
26
管理
问题
Many visitors find the fast pace at which American people move very troubling. One’s first impression is likely to be that everyone is in a rush. City people always appear to be hurrying to get where they are going and are very impatient if they are delayed even for a brief moment. At first, this may seem unfriendly to you. But drivers will rush you; storekeepers will be in a hurry as they serve you; people will push past you as they walk along the street. You will miss smiles, brief conversations with people as you shop or dine away from home. Do not think that because Americans are in such a hurry they are unfriendly. Often, life is much slower outside the big cities, as is true in other countries as well.
Americans who live in cities such as New York, Chicago, or Los Angeles, often think that everyone is equally in a hurry to get things done; they expect others to "push back", just as city people do in Tokyo, Singapore or Paris, for example. But when they discover that you are a stranger, most Americans become quite kindly and will take great care to help you. Many of them first came to the city as strangers and they remember how frightening a new city can be. If you need help or want to ask a question, choose a friendly looking person and say, "I am a stranger here. Can you help me?"
Most people will stop, smile at you, and help you find your way or answer your questions. But you must let them know that you need help. Otherwise they are likely to pass you by, not noticing that you are new to the city and in need of help. Occasionally, you may find someone too busy or perhaps too rushed to give you aid. If this happens, do not be discouraged; just ask someone else. Most Americans enjoy helping a stranger. [br] In the author’s opinion,______.
选项
A、it is true that life in New York is much faster than that in any other city
B、people living outside big cities are lazy and miserable
C、most American people enjoy living in the suburbs of big cities
D、those who are busy are not necessarily unfriendly
答案
D
解析
选项A不符合文章内容。从第二段第一句话“Americans who live in cities such as New York,Chicago,or Los Angeles,often think that everyone is equally in a hurry to getthings done”(住在像纽约、芝加哥、洛杉矶等大城市的美国人往往认为每个人都像他们一样匆匆忙忙,想把事情赶快干完)我们得知作为一个大城市,纽约的生活节奏和芝加哥、洛杉矶一样快。文章第一段最后一句Often,life is much slower outside the big cities,as istrue in other countries as well.和选项B(people living outside big cities are lazy and mis—erable不住在大城市的人又懒惰又不幸。)的意思相反,所以不能入选。文中没有涉及most American people enjoy living in the suburbs of big cities这个话题,所以C也不是正确答案。在文章的最后一段,作者多次提到美国大部分人是乐于帮助别人的(Most peo—ple will stop,smile at you,and help you find your way…Most Americans enjoy helpinga stranger),所以D是正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4173850.html
相关试题推荐
Americansareofteninahurry.Theyrushtowork,rushhome,andrushthroug
Americansareofteninahurry.Theyrushtowork,rushhome,andrushthroug
—Excuseme,haveyoueverbeentoSwitzerland?—______.Butmanypeoplesayit’s
Wealwayswonderaboutfamouspeople.Whatweretheylike?SigmundFreud,the
Wealwayswonderaboutfamouspeople.Whatweretheylike?SigmundFreud,the
Wealwayswonderaboutfamouspeople.Whatweretheylike?SigmundFreud,the
FewpeoplenowrememberthesinkingofthegreatpassengershipColossusexactly
FewpeoplenowrememberthesinkingofthegreatpassengershipColossusexactly
Onlytwopeopleareintheclassroom.OneisXiaoChenand______isXiaoZhao.A
Fourpeoplewerekilledandmorethanfiftyinjuredwhenfansrushedtogeti
随机试题
Whatarethespeakersmainlydiscussing?[originaltext]W:Hi,Brad.So,didthe
【B1】[br]【B2】A、howeverB、thereforeC、thoughD、therebyA前面一句话讲到的是选择一种职业,空格后面说到在一
[originaltext]M:Idon’tknowwhattodowithTimmy.ThismorningIfoundorang
在多国税收抵免条件下,跨国纳税人所在国政府对其外国来源所得,按其来源国别,分别计
凡是工程质量不合格,必须进行返修、加固或报废处理,由此造成直接经济损失在规定限额
A. B. C. D.
A.精神药品B.静脉输液C.医药用毒性药品D.麻醉药品E.放射性药品连续使用后易
某住宅房地产开发用地,其土地面积为10000m2,规划容积率为1.2,楼面地价为
关于法律职业道德,下列哪一表述是不正确的?A、基于法律和法律职业的特殊性,法律职
下列关于印花税的表述中不正确的是( )。A.自2019年1月1日至2021年12
最新回复
(
0
)