首页
登录
职称英语
Robert was crossing the road the other day when he saw a red car coming in the d
Robert was crossing the road the other day when he saw a red car coming in the d
游客
2025-07-11
31
管理
问题
Robert was crossing the road the other day when he saw a red car coming in the distance (在远处 ). He thought the car would stop because the lights had turned red. However, the car was going too fast and Robert soon knew that it couldn’t stop in time. He tried to move out of its way, but it was too late. Robert was knocked down by the red car and lay unconscious (失去知觉的) on the road. Some people who happened to (碰巧) pass by quickly went to him and an ambulance (救护车) was called for. The driver of the red car did not stop, but a clever girl called Lucy had noted down the number of the car. When the police came, she gave them the number of the red car.
At the same time, Robert was taken to the nearest hospital and his parents were called for. They were very surprised to hear of the accident (事故) and quickly rushed to be by his side. For three days Robert was unconscious and his parents were worded that he might die. But on the fourth day Robert woke up and spoke softly. His parents were very happy. The police, by then, had found out the driver of the red car and had arrested (逮捕) him.
选项
A、heWas knocked down by a red car
B、heWas knocked down by aMan
C、heWas knocked down by a dog
答案
A
解析
由文章第1段可知。故应选A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4156411.html
相关试题推荐
People【B1】killedWhilecrossingtheroad.Mostofthemareoldpeopleandchildren
Everydaysomepeoplearekilledwhiletheyarecrossingtheroads.【B1】ofthese
AnIndianputeartotheground.He【B1】thehorses.Theywerecominghisway.He
【B1】[br]【B5】A、shoutingB、comingC、happeningC根据上下文应选[C],看看外面发生什么事。
WhenRobertWascrossingtheroad____________.[br]AfterRobertWasknockeddown
WhenRobertWascrossingtheroad____________.[br]Thedriveroftheredcar__
--Hello,Alice.You______veryhappy.--Yes.Iamhappy.Myparentsamcomingto
【B1】[br]【B4】A、MakingalivingB、MakingMoneyC、becomingpoorBmakeMoney意为“赚钱、发财
--Hello,Alice.You______veryhappy.--Yes.Iamhappy.Myparentsarecoming
【B1】[br]【B7】A、comingB、lastC、futureA考查根据上下文填词的能力。“下决心”是为了新的一年。thecomingye
随机试题
Allendecidedtobuyacomputer.Allenmadea______tobuyacomputer.[br]pla
HowYourLanguageAffectsYourWealthandHealth[A]Doesthelanguag
已达洋地黄化的患者,术中须禁用()A.琥珀胆碱 B.儿茶酚胺类 C.钙盐
免疫防御功能低下时易发生A.病原微生物的感染 B.超敏反应 C.肿瘤 D.
0,1,1,3,5,()A.8 B.10 C.11 D.14
月亮是古诗文提到的自然物中最突出的描写对象。下列诗句中含有“月亮”这一对象的有:
证券公司申请介绍业务,应当向中国证监会提交相关申请材料,其中不包括()。A.介
某环保联合会对某公司提起环境民事公益诉讼,因在诉讼中需要该公司的相关环保资料,遂
某公司正在编制甲苯的化学品安全技术说明书(SDS),下列内容中属于SDS编写内容
关于钻孔灌注桩基础施工安全控制要点的说法,错误的是()。A.各类钻机在作业
最新回复
(
0
)