首页
登录
职称英语
An eleven-year-old boy in a small townWanted to be a train-driver. But the boyWa
An eleven-year-old boy in a small townWanted to be a train-driver. But the boyWa
游客
2025-07-10
17
管理
问题
An eleven-year-old boy in a small townWanted to be a train-driver. But the boyWas bornWithout arms. HeWas taught by his uncle to use his feet as "hands". He couldn’t go to school so he spent all his timeWatching trains coming and going because he lived near the station. How heWished he could be a train-driver! One day he saw an empty train and he climbed in. He started itWith his feet easily. Soon the trainWas travelling at forty kilometers an hour. Nobody could see the boy in the train and stop the train. The train reached a small station a littleWay away from the town and then the boy drove it back.When heWas near the town, aWorker caught upWith the train and stopped it. At first heWas very angry, butWhen he saw the boy, heWas so surprised that he hardly thought itWas true. "I like trains," said the boy quietly.
选项
A、Right.
B、Wrong.
C、Doesn’t say.
答案
C
解析
意为:男孩出生在车站附近。该句在本短文中没有提到,故选C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4155296.html
相关试题推荐
Aneleven-year-oldboyinasmalltownWantedtobeatrain-driver.ButtheboyWa
Aneleven-year-oldboyinasmalltownwantedtobeatrain-driver.Buttheboy
Aneleven-year-oldboyinasmalltownwantedtobeatrain-driver.Buttheboy
随机试题
Ifyouwillbuyoneboxattheregularprice,youwouldreceiveanotheroneatn
Thelittleboyhadnochoicebuttolookon______ashismotherwasseriouslyi
[originaltext]W:Excuseme.Yourmenuhassomanysalads.Couldyourecommends
Whenwethinkofentrepreneurs,mostofusimagine【C1】______,successful,ov
Thetrumpetplayerwascertainlyloud.ButIwasn’tbotheredbyhisloudness____
从四个选项中选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性。( ) A.A
在运动生理学研究的基本方法中,让受试者按照一定研究目的而设计的实验方案称为(
以下检查可以确诊脓胸的是:A.血常规 B.胸膜腔穿刺 C.尿常规 D.B超
亮氨酸拉链属于蛋白质的( )。A.一级结构 B.二级结构 C.三级结构
下列关于气雾剂特点的错误叙述为()A.有首过效应 B.便携、耐用、方便 C
最新回复
(
0
)