首页
登录
职称英语
Beethoven (贝多芬) was never afraid to show his feelings. Once when he was play
Beethoven (贝多芬) was never afraid to show his feelings. Once when he was play
游客
2025-06-30
26
管理
问题
Beethoven (贝多芬) was never afraid to show his feelings. Once when he was playing at a rich man’s house, one of the listeners, a man of good family, was talking to a girl. He liked girls more than music, and he didn’t stop talking when Beethoven started to play. The voice was not a quiet one, and Beethoven could hear well in those, days. The music stopped in the middle and Beethoven stood up. "I don’t play for animals of this kind!" he cried. "No! Not for animals!" Then he walked out. [br] This listener ______.
选项
A、didn’t like music
B、liked both girls and music
C、was more interested in girls than in music
答案
C
解析
由文章的第二行“He liked girls more than music,...”可知:那个听众对女孩感兴趣胜过对音乐的兴趣。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4140647.html
相关试题推荐
Beethoven(贝多芬)wasneverafraidtoshowhisfeelings.Oncewhenhewasplay
Beethoven(贝多芬)wasneverafraidtoshowhisfeelings.Oncewhenhewasplay
Beethoven(贝多芬)wasneverafraidtoshowhisfeelings.Oncewhenhewasplay
Beethoven(贝多芬)wasneverafraidtoshowhisfeelings.Oncewhenhewasplay
Beethoven(贝多芬)wasneverafraidtoshowhisfeelings.Oncewhenhewasplay
A.rubbishB.sayC.manyD.greatE.hardlyF.visitG.fear[br]beafraidof
Haveyou.______yourbest?I’mafraidyou’llhavetodoitagain.A、triedB、made
A、Becausetheywereafraidthatsomeonemightstealtheirpaintings..B、Because
—CanIhelpyou?—Well,I’mafraidtheboxis______heavyforyou,butthankyou
—CanIhelpyou?—Well,I’mafraidtheboxis_______heavyforyou,butthanky
随机试题
Tilegovernmentmustencouragethe______(establish)ofnewindustry.establishm
经过了几千年缓慢的各代人都几乎觉察不到的发展之后,城市正在突然迅速地向四面八方扩展开来。中国现在的城市人口每年以7%的速度在增长,而在大城市里则达到每年
Isyourfamilyinterestedinbuyingadog?Adogcanbeahappy【36】toyourf
兴奋在两个神经元之间传递时,以下生理活动不会发生的是()。A.生物膜的融合和
变更登记不包括()。A.国有建设用地使用权变更登记 B.受益权变更登记 C
关于员工素质测评中的个体差异原理,下列选择中,描述正确的是()A.人的素质是有
泰姬陵是莫卧儿王朝君主沙贾汗为其宠妃蒙泰姬修建的()。这是一座()着宝石
外国投资者在并购后所设外商投资企业注册资本中的出资金比例高于()的,该企业享受外
对于固定资产重置引起的融资需求,除了借款公司自己提出明确的融资需求外,银行还可以
在本案例中,根据ABC理论,求助者的A是( )A、父母不和合 B、工
最新回复
(
0
)