首页
登录
职称英语
Jo was the most popular boy in the school. He was tall and strong, with dark
Jo was the most popular boy in the school. He was tall and strong, with dark
游客
2025-06-27
46
管理
问题
Jo was the most popular boy in the school. He was tall and strong, with dark brown hair and green eyes and the sweetest smile. He was good at all sports and he was top of his class.
There was keen competition among the girls to attract his attention. Yet,Jo was nice to all of them, even the plain, shy ones but he didn’t have a steady girlfriend.
Ella was the only one who didn’t seem to have any romantic interest in him; she treated him friendly and the others consider her as rival. But she knew him very well. Jo and Ella were the best of friends. They talked about their problems, exchanged ideas, gave advice to each other and played jokes on each other occasionally.
One day Jo didn’t go to school. He stayed away for a week, then the news came: his mother had died.
When he went back to school, he looked tired and sad, like someone who walks without knowing where he’s going. No one knew what to say to him. The easy smile and superficial chat couldn’t reach him any more. When he met Ella, they didn’t say much. There was no need to. She simply shook hands with him, then hugged him briefly and asked him to go and see her in the afternoon.
It all started right then. [br] Jo and Ella often stayed together.
选项
A、Right.
B、Wrong.
C、Doesn’t say.
答案
C
解析
原文只提到两人是最好的朋友,但并未说明两人是否经常在一起,因此不能推导出题中结论。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4137344.html
相关试题推荐
AhotdogisoneofthemostpopularAmericanfoods.Itwasnamedafterfran
Jowasthemostpopularboyintheschool.Hewastallandstrong,withdark
Jowasthemostpopularboyintheschool.Hewastallandstrong,withdark
Jowasthemostpopularboyintheschool.Hewastallandstrong,withdark
Tomisalwaysthefirstto______theschool.A、getB、reachtoC、agrriveatCA改为get
Ithinkfootballis______basketballinAmerica.A、morepopularB、sopopularasC、
"IsWuHuaathome?""______,sheisatschool."A、YesB、NoC、WrongB回答一般疑问句肯定回答要
—MayIgohomenow?—No,you______.Youhavetofinishthepaperatschool.A、can
Thereare______studentsinourschool.A、fourhundredtwentyB、fourhundredandt
MissLiteachesforeignstudentsChineseinalanguageschool.MissLi______fore
随机试题
[originaltext]Howisyourfather?[/originaltext][originaltext]CanIhelpyou?[
PASSAGEONE[br]WhatdoesPara.2tellusabouttherestaurantbusinessonthe
Whatisthewoman’smainproblem?[originaltext]W:Areyougoingtofindajoba
Theytookice-axeswiththem______theyneededtocutstepsintheice.A、aslong
Optimismcanhelpyoutobehappier,healthierandmoresuccessful.Pessimism
[originaltext]M:Hi,Bob.WhatdoyouthinkofthemoviewesawlastSaturday?[
晋升或降职是一种间接对员工工作业绩的激励手段。
关于特殊人群失眠症的药物治疗,下列说法正确的为()A:老年失眠患者首选非药物治疗
既能消痰软坚,又能利水消肿的药物是A.海浮石 B.瓦楞子 C.海藻 D.黄
锅炉本体部分的“锅”包括的部件有()。A.对流管束 B.送风装置 C.
最新回复
(
0
)