首页
登录
职称英语
Changing Trends in Magazine IndustryThe impact of New York-based Fashion City M
Changing Trends in Magazine IndustryThe impact of New York-based Fashion City M
游客
2025-06-14
22
管理
问题
Changing Trends in Magazine Industry
The impact of New York-based Fashion City Magazine’s new advertising campaign took owner Charlie Ahn by surprise. Sales figures for this year are three times higher than last year’s.
Last year he decided to discontinue use of return cards which attached to their advertisements in magazines. They had been receiving fewer return cards since three years ago. At that time they obtained many new subscribers each year through return cards. However, those numbers dropped significantly. He changed advertising strategies at the beginning of this year.
Through surveys, the marketing department learned that the public would rather call their toll-fee subscription number than complete and mail a return card. Subscribers prefer this method not because of cost savings but because of convenience and it saves time.They find it faster and easier to speak to someone directly over the phone.
Ahn said to Jason Moore, our reporter in his office that he plans to hire outside consultants to help him improve his long-range marketing plans. "The consultants are experts in harnessing the power of the Internet to achieve business goals." said Mr. Ahn. He also plans to use e-commerce to give him a competitive edge over the readers.
He will make a digital version of his magazine and readers can receive notifications when new issues become available. Customers can have access to web-exclusive feature articles that aren’t available in the printed edition. The new innovative magazine will show articles with embedded flash movies in addition to pictures. [br] How did Fashion City Magazine know the subscribers’ trends?
选项
A、Through participating in a book fair
B、By conducting a survey
C、By continuing the use of return cards
D、Through calling potential clients
答案
B
解析
在第三段落的开始部分提到了通过调查知道了读者的动向。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4118285.html
相关试题推荐
TalentspottersAgencyisnow______fashionmodelsandactorswithportfolioswho
Intoday’srapidlychangingworld,noprofessionalcan______topassuptheoppor
ChangingTrendsinMagazineIndustryTheimpactofNewYork-basedFashionCityM
ChangingTrendsinMagazineIndustryTheimpactofNewYork-basedFashionCityM
ChangingTrendsinMagazineIndustryTheimpactofNewYork-basedFashionCityM
ThelaunchingceremonyofthenewbusinessmagazineBusinessWeeklywillbeheld
FashionCity’sprofitrosesomuchthatitofferedemployeesan______3percento
APassionforFashionByLizDraperPHILADELPHIA—Therei
APassionforFashionByLizDraperPHILADELPHIA—Therei
APassionforFashionByLizDraperPHILADELPHIA—Therei
随机试题
[audioFiles]audio_eusm_j01_148(20099)[/audioFiles]A、Maryisworthyoftheprize
HowtoLearnLanguageSuccessfully【B1】______Theycanpi
[originaltext]M:ABCHotel.CanIhelpyou?W:Yes,[3]I’dliketobookadoubl
Businesseslargeand【C1】______,nowrealizethatphysicalworkspaceinfluenc
与茶碱描述不相符的是A.为黄嘌呤衍生物 B.具有弱酸性 C.结构中含有三个甲
住房公积金汇缴年度为()。A:上年10月1日至当年9月30日 B:上年9月1日
下列哪类地区应当设置特勤消防站?( )A.国家级风景名胜区 B.国家级历史文
生物转化最重要的生理意义是 A.使毒物的毒性降低B.使药效失活 C.使生物
“未来”是人生()阶段的重要概念。 A.童年期 B.少年期 C.青年期
张某到王某家聊天,王某去厕所时张某帮其接听了刘某打来的电话。刘某欲向王某订购一批
最新回复
(
0
)