首页
登录
职称英语
The Kayak Resort Kohala Coast, HawaiiFe
The Kayak Resort Kohala Coast, HawaiiFe
游客
2025-06-12
30
管理
问题
The Kayak Resort
Kohala Coast, Hawaii
February 24
Dear Ms. Scott,
We regret that you did not enjoy your island excursion yesterday. However, we must clarify that we did not intend to cut your trip short. Your tour guides decided to skip some islands to allow more time for your parasailing activity, which you requested yesterday morning. We sincerely apologize for not discussing the matter with you immediately upon your return.
We have been informed that you are demanding a refund because of your unsatisfactory experience. Unfortunately, we are unable to provide a refund. Our policy states that fees for water recreation and sports activities are nonrefundable. To compensate you, we will give you two meal vouchers for any of the restaurants on the premises, which you may use during your stay with us.
Thank you for your understanding. We hope you will enjoy the rest of your holiday at the Kayak Resort.
Respectfully yours,
Luke Dunstan
Manager
The Kayak Resort [br] What is NOT suggested about the Kayak Resort?
选项
A、It operates more than one restaurant.
B、It organized a tour for some guests.
C、It maintains a strict refund policy.
D、It overbooked a sports activity.
答案
D
解析
本题需要在文章中搜索题目核心词the Kayak Resort的相关内容并与选项进行对照。原文中提到“…we will give you two meal vouchers for any of the restaurants on the premises…”,即会提供两张适用于度假村内所有餐厅的晚餐代金券,由此可推知Kayak度假村内不止有一家餐厅,因此(A)与原文内容一致。原文中提到“We regret that you did not enjoy your island excursion yesterday.However,…we did not intend to cut your trip short.”,即尽管对于斯科特女士没能尽情享受小岛之旅感到十分抱歉,但Kayak度假村并不打算缩短旅游的行程”,由此可推知Kayak度假村为顾客安排行程,因此(B)与原文内容一致。原文中提到“Our policy states that fees for water recreation and sports activities are nonrefundable.”,即Kayak度假村的政策写明水上娱乐和运动项目的费用是不予退款的,由此可推知Kayak度假村实行严格的退款政策,故(C)与原文内容一致。(D)在原文中未被提及,故(D)It overbooked a sports activity.为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4115672.html
相关试题推荐
[img]2017m4s/ct_etoeicrm_etoeicryd_0191_201704[/img]MangroveResortSpecialPac
[img]2017m4s/ct_etoeicrm_etoeicryd_0191_201704[/img]MangroveResortSpecialPac
[img]2017m4s/ct_etoeicrm_etoeicryd_0191_201704[/img]MangroveResortSpecialPac
Thetourguide______preparedtogivetheguestsatouroftheislandresortaft
TheKayakResortKohalaCoast,HawaiiFe
MangroveResortSpecialPackages[img]2018m11s/ct_etoeicrm_etoeicryd_0191_201811
MangroveResortSpecialPackages[img]2018m11s/ct_etoeicrm_etoeicryd_0191_201811
TheKayakResortKohalaCoast,HawaiiFe
GetthemostoutofTravisLakewiththenewlyrenovatedTravisLakeResort.For
GetthemostoutofTravisLakewiththenewlyrenovatedTravisLakeResort.For
随机试题
Whatkindoftoneisusedwhenwhatissaidincludesconnotativemeaning?A、Thef
Friendsplayanimportantpartinourlives,andalthoughwemaymakethefa
Morepeoplethaneveraredrinkingcoffeethesedaysbutinsmallerquantiti
丙米嗪最常见的副作用是()A.中枢神经症状 B.造血系统损害 C.奎
A.煎煮中药时第一煎于沸后煮20分钟,第二煎于沸后煮15分钟 B.煎煮中药时第
“为什么我的眼里常含泪水?因为我对这土地爱得深沉”出自艾青的()A.《大堰河——
某医疗机构在成立的时候,相关人员到卫生行政部门进行了执业登记。登记的主要事项不应
下列化学品火灾事故扑救注意事项的说法,正确的是()。A.扑救液化气体类火灾事故
下列哪一项不是丙型肝炎的传染途径A.母婴传播 B.输血或血制品途径 C.粪-
胃黏膜上分泌盐酸的细胞是A.G细胞 B.主细胞 C.壁细胞 D.黏液细胞
最新回复
(
0
)