首页
登录
职称英语
More people than ever are drinking coffee these days but in smaller quantiti
More people than ever are drinking coffee these days but in smaller quantiti
游客
2023-08-02
41
管理
问题
More people than ever are drinking coffee these days but in smaller quantities than they used to. Some manufacturers of coffee makers are trying to take advantage of this trend by developing diminutive machines that brew smaller a mounts of coffee.
Two US appliance companies—Black & Decker, based in Towson, Maryland, and Toastmaster Inc. of Columbia, Missouri—have recently introduced "drip" coffee makers that brew one or two cup servings of coffee. Both of the products brew the coffee directly into a cup or mug, eliminating the need for a separate carafe. Since many people make a pot of coffee in the morning but drink only a single cup, the new coffee makers should reduce the wasted coffee. Black & Decker’s Cup at-a-time costs $27, while Toastmasters Coffee Break Retails for $20. Black & Decker also makes a coffee maker that drips coffee directly into a carry-around thermal carafe. The carafe, a glass vacuum bottle, is supposed to keep the coffee fresh for hours. The product, called the Thermal Carafe Coffee maker, comes with a built-in lid that opens during the brewing process and closes when it is completed. There are several models, including one that firs under the counter, ranging from $60 to $110 in price.
选项
A、introduce a new trend of drinking coffee
B、introduce new coffee makers
C、introduce two U.S. appliance companies
D、introduce the new coffee industry
答案
B
解析
主旨大意题。通过了解全文结构及各层次意思可以得知答案。文章的结构可以分成两个部分,第一部分是第一段,讲述了新型咖啡机产生的原因。第二部是剩余两段,是文章的主干部分,详细描述了一些新产品的优点及工作原理,这两面是平行关系。所以答案应为B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2890828.html
相关试题推荐
[originaltext]Mostpeopleintheirfirstyearatuniversitywillwanttoli
[originaltext]W:Hey,Mario.CanyoutellmehowmanypeoplearelivinginAust
[originaltext]W:Hey,Mario.CanyoutellmehowmanypeoplearelivinginAust
[originaltext]W:Hey,Mario.CanyoutellmehowmanypeoplearelivinginAust
[originaltext]Whenpeopleencountersomeonewithastrongpersonality,they
[originaltext]Whenpeopleencountersomeonewithastrongpersonality,they
[originaltext]Moreandmorepeoplearoundtheworldareusingwirelessorm
[originaltext]Let’ssayyouhearpeoplechewinggumorclickingpens.Just
[originaltext]Let’ssayyouhearpeoplechewinggumorclickingpens.Just
[originaltext]Let’ssayyouhearpeoplechewinggumorclickingpens.Just
随机试题
Somefindingsareissuedrecentlyaboutattendingacommunitycollege.Most
CollegesandUniversities,institutionsofhighereducationthatofferprog
在我国大多数居民外出旅游的最经济的交通方式仍是()。A.航空运输 B.铁路
永续年金可以看作是( )的特殊形式。A.普通年金 B.偿债基金 C.预付年
下列符合尊重原则的是:A.女病人要求妇科检查更换女医生,该男医生拒绝 B.医生
关于医德品质的特征描述错误的是A:稳定特征是针对医德行为整体而言 B:以医德行
关于应当变更为取保候审、监视居住或解除强制措施,下列哪一选项是正确的?A:甲被逮
投资项目决策分析与评价的基本要求包括贯彻落实科学发展观、资料数据准确可靠和()
下列关于矿物硬度排序说法正确的是()。A.滑石<方解石<石膏<长石 B.长石
早产儿易发生佝偻病,主要是由于A.胃肠道对钙、磷吸收不良 B.易发生胃肠道功能
最新回复
(
0
)