首页
登录
职称英语
What is the point of this telephone call? [originaltext]Hello, Mr. Law. This is
What is the point of this telephone call? [originaltext]Hello, Mr. Law. This is
游客
2025-06-09
31
管理
问题
What is the point of this telephone call?
Hello, Mr. Law. This is Mandy Kane calling to let you know that we received your application for the vacant position in our company. From a quick look at your réumé my colleagues and I have decided we would very much like to meet with you as soon as possible. We are very impressed with your experience, especially the time you spent working with the poor in India. As we all know, being a social worker is a very difficult job, and we are under constant stress. We are confident that if you can work in high-pressure environments like India, you can survive with us. You also have the necessary qualifications. Your Master’ s in Sociology gives you a very good theoretical background. Please call my secretary Jan at 2258-9855 for an interview.
选项
A、To invite an applicant for an interview
B、To complain about the service in a shop
C、To ask for donations for an Indian charity
D、To apply for a place in graduate school
答案
A
解析
关于打电话的目的在全部文章中随时都有暗示,所以解决此类问题并不是很难。第1句话中,calling to后面接着的内容we received your application和we would very much like to meet with you是解决问题的线索,还有在文章最后让听留言的人与打电话的人联系,接受面试的内容也是一条线索。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4110853.html
相关试题推荐
Whatisthepurposeofthispassage?[originaltext]Hi,everybody.Letmewelcome
Whatisthepointofthistelephonecall?[br][originaltext]Hello,Mr.Law.Th
Whatisthepointofthistelephonecall?[originaltext]Hello,Mr.Law.Thisis
WhereisLisa’sofficelocated?[br][originaltext]Hi,Susan,thisisLisa.Ij
WhereisLisa’sofficelocated?[br][originaltext]Hi,Susan,thisisLisa.Ij
Whoistheaudienceofthistalk?[br][originaltext]Astheleaderofadep
Whoistheaudienceofthistalk?[originaltext]Astheleaderofadepartmen
WhoisMr.Bing?[br][originaltext]Thankyoueveryonewhohascometoday.
WhoisMr.Bing?[br][originaltext]Thankyoueveryonewhohascometoday.
Whatisneededtoenter?[originaltext]Thisareaisforauthorizedpersonnel
随机试题
AccordingtothisPassage,theumbrellawasprobablyfirstinvented[originaltex
[originaltext]ThomasEdisonwasborninMilan,OhioonFebruary11,1847.He
Nosoonerhadwereachedthetopofthehill______weallsatdown.A、whenB、the
Waffles?Frenchtoast?Bacon?Bigbreakfastsmaybeathingofthepast.Acc
FeedingtheMassesaLoadofManureTheGreenR
下列何者是Angle分类的缺点A.简单 B.诊断清楚 C.明确颅面特征的分类
下列属于施工成本管理的经济措施的是()。A.编制施工成本计划,确定合理详细的
(2017年真题)申请公开募集开放式基金,拟募集的基金需具备的条件不包括(
急性心肌梗死的先兆表现,最具临床意义的是A.不典型胸痛 B.新发或原有心绞痛加
乙企业行政部职工小王出差回来,报销差旅费4600元(原向财务部预借5000元),
最新回复
(
0
)