首页
登录
职称英语
What is the announcement mainly about? [br] [originaltext]Attention shoppers. W
What is the announcement mainly about? [br] [originaltext]Attention shoppers. W
游客
2025-06-05
36
管理
问题
What is the announcement mainly about? [br]
Attention shoppers. We’re happy to announce the opening of our new store on Monday, February 8. lf you’re looking for unusual gift items for your loved ones and friends, Eclectic Unlimited is the best shop for you. At Eclectic, we sell innovative, elegant, and unique products for all ages and occasions. On our opening day, we will be offering a 50 percent discount on selected items and the first 30 visitors will receive free Eclectic T-shirts. Don’t miss this big event! See you ail on Monday.
选项
A、It sells merchandise for many occasions.
B、It has branches across the country.
C、It helps people organize celebrations.
D、It provides delivery services.
答案
A
解析
本题是询问说话者提到的关于Eclectic公司的信息,注意听提到题目的核心词Eclectic Unlimited的部分。公告中提到“If you’re looking for unusual gift items for your loved ones and friends,Eclectic Unlimited is the best shop for you.”,即如果你想为爱人和朋友挑选礼物的话,Eclectic公司将会是最好的选择,由此可知,Eclectic公司销售满足各种情况的商品,故正确答案是(A)It sells merchandise for many occasions.。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4104839.html
相关试题推荐
Whatisthespeakermainlydiscussing?[br][originaltext]Hello,everyone.This
Whatisthespeakermainlydiscussing?[originaltext]Hello,everyone.Thismorni
WhattypeofbusinessisArdo?[br][originaltext]Ladiesandgentlemen,welcome
WhattypeofbusinessisArdo?[br][originaltext]Ladiesandgentlemen,welcome
WhattypeofbusinessisArdo?[originaltext]Ladiesandgentlemen,welcometoAr
Wheremostlikelyisthespeaker?[br][originaltext]Beforeweclosetheopenin
Wheremostlikelyisthespeaker?[br][originaltext]Goodmorning,Mr.Akira.T
Wheremostlikelyisthespeaker?[originaltext]Goodmorning,Mr.Akira.Thisis
Whatisthetalkmainlyabout?[br][originaltext]Welcome,everyone.Mynameis
Whatisthetalkmainlyabout?[br][originaltext]Welcome,everyone.Mynameis
随机试题
Whereisthisannouncementmade?[br][originaltext]Attention,shoppers.Do
[originaltext]M:Hello,I’mlookingforareferencebook.W:Doyouknowthet
Americansocietyisnotnap-friendly.Infact,there’sevena【B1】______again
用于基因工程的限制性内切核酸酶()。A.识别特异的DNA或RNA序列 B.识
下列疾病宜用大剂量碘剂的是A:弥漫性甲状腺肿 B:结节性甲状腺肿 C:呆小病
国际经济大环境如此,贸然进行投资选择,风险不言而喻。巴菲特说过:
A.460Ω B.920Ω C.520Ω D.260Ω
(2014年)适用于城市污水处理系统恶臭治理的方法有()。A.石灰石-石膏法
男,20岁,农民,发热,头痛,恶心呕吐3天,查体:T:37.8℃BP60/40
关于建设工程项目,对于建设单位索赔成立的条件,下列说法正确的是()。A.承包人
最新回复
(
0
)