首页
登录
职称英语
Read this text taken from a business magazine.Choose the best sentence to fill
Read this text taken from a business magazine.Choose the best sentence to fill
游客
2025-05-29
34
管理
问题
Read this text taken from a business magazine.
Choose the best sentence to fill each of the gaps.
For each gap (9-14), mark one letter (A-H) on your Answer Sheet.
Do not use any letter more than once.
There is an example at the beginning, (0).
During the 1980s, most U. S. department stores stopped carrying furniture because turnover was too slow and costs were too high. (0) H Now the Ikea (pronounced I-KEY-ah) retail chain is, in turn, shaking up these traditional home-furnishings retailers. When Ikea opened its first U. S. store in 1985, it had already developed a low-cost, low-service strategy that was successful in Sweden (where it started) and other parts of Europe. (9) .............
It’s difficult for small retailers to compete with Ikea’s low prices or the 12,000-item selection it offers in each of its 200,000-square-foot stores. (10) ............. But Ikea uses a clever store layout that helps consumers get information and make purchase decisions without costly help from salespeople. A couch, for instance, is displayed both in a real-life setting and in a group with other couches so people can compare and make purchase decisions. A 200-page catalog—mailed to consumers who live within an hour’s drive of the store—detail prices and specifications. Shoppers wheel the boxes of assemble-it-yourself furniture to the cash register themselves. The store doesn’t offer delivery either. (11) ............. Ikea does offer some services. For example, it starts a children’s playroom—because parents shop better when they don’t have their kids in tow. (12) ............. (13)............. But because Ikea’s sales are so large, it designs its own quality furniture its customers will buy, and then contracts with a producer to make it. This also reduces distribution costs because the furniture is designed in a way it can be shipped disassembled.
As an Ikea manager explains, "If we offered more services, our prices would go up. Our customers understand our strategy, which requires each of us to do a little in order to save a lot. They value our low prices. " He seems to be correct, and Ikea sales will probably continue to grow as it opens new stores in Europe and the United States. However, Ikea may need to adapt its strategy—including its service level—to consumer differences and evolving competition. (14)............. Some U. S. consumers, for example, complain that they have to wait in a long Ikea line only to find that a product is not in stock, and that there’s no waiting list for the next shipment.
A To keep costs low, service is spartan.
B Though successful, it still has room for improvement.
C The two most important features of the mass-merchandising format are great variety of merchandise and low cost.
D But most consumers can carry the "knock-down" furniture home in car.
E Most furniture retailers buy producer’s product lines at big wholesale furniture markets.
F The same mass-merchandising format is proving very popular with price-conscious consumers in the United States.
G And a restaurant at the store offers consumers low-cost meals and a place to think over big
purchase decisions.
H That created an opportunity for smaller, limited-line stores specidlizing in bedding, upholstery, or casual dining. [br]
选项
答案
B
解析
该项意思是:虽然很成功,但是仍有需要改进的地方。之后,提到了消费者对宜家的抱怨,认为等待时间过长,而且部分货物时常缺货等。由此可见,这句话的重点是表达宜家尚有改进之处。H选项虽然也有此意,但是句中提到的other companies在文中没有对应的地方。故B为最佳答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4095244.html
相关试题推荐
Readthefollowingarticleaboutcultureinbusinessnegotiationandthequestio
Readthefollowingarticleaboutcultureinbusinessnegotiationandthequestio
Readthefollowingarticleaboutcultureinbusinessnegotiationandthequestio
Readthistexttakenfromabusinessmagazine.Choosethebestsentencetofill
Readthistexttakenfromabusinessmagazine.Choosethebestsentencetofill
ARegularEuropeanbusinesstravellersviewtravellingoncommercialairlinesas
ARegularEuropeanbusinesstravellersviewtravellingoncommercialairlinesas
ARegularEuropeanbusinesstravellersviewtravellingoncommercialairlinesas
ARegularEuropeanbusinesstravellersviewtravellingoncommercialairlinesas
ARegularEuropeanbusinesstravellersviewtravellingoncommercialairlinesas
随机试题
WhatdidPetergettogetherwiththeletterof18th,July?______andworkglove
UML中关联是一个结构关系,描述了一组链两个类之间()关联。A.不能有多个
患者,男性,18岁,因高考失利自服家中有机磷农药,经过洗胃等抢救后,现患者病情稳
共用题干2010年3月28日,吉利汽车公司收购沃尔沃100%的股权,实现了我国
某现浇混凝土框架—剪力墙结构,角柱为穿层柱,柱顶支承托柱转换梁,如图6-12
写作典型经验的调查报告在结构形式上有()。A.具体做法—经验—成果 B.情况—
(2018年真题)法律风险与违规风险之间的关系是()。A.违规风险包括法律风险
共用题干 一般资料:求助者,女性,26岁,外企职员。案例介绍:一年前,求助者硕
项目盈亏平衡点越低,表明项目建成投产后的()越小。A.盈利可能性 B.适
某桥梁工程桩基施工过程中,由于操作平台整体倒塌导致6人死亡,52人重伤,直接经济
最新回复
(
0
)