首页
登录
职称英语
Consumers are concerned about the changes in the package size, mainly because __
Consumers are concerned about the changes in the package size, mainly because __
游客
2025-05-26
31
管理
问题
Consumers are concerned about the changes in the package size, mainly because ______. [br] Average family pays ______ dollars a year for packages according to this report.
It is said that the public and Congressional concern about deceptive packaging rumpus started because Senator Hart discovered that the boxes of cereals consumed by him, Mrs. Hart, and their children were becoming higher and narrower, with a decline of net weight from 12 to 10.5 ounces, without any reduction in price. There were still twelve biscuits, but they had been reduced in size. Later, the senator rightly complained of a store bought pie in a handsomely illustrated box that pictured, in a single slice, almost as many cherries as there were in the whole pie.
The manufacturer who increases the unit price of his product by changing his package size to lower the quantity delivered can, without undue hardship, put his product into boxes, bags, and tins that will contain even 4-ounce, 8-ounce, one-pound, two-pound quantities of breakfast foods, cake mixes, etc. A study of drug store and supermarket shelves will convince any observer that all possible size and shapes of boxes, jars, bottles, and tins are in use at the same time and, as the package journals show, week by week, there is never any hesitation in introducing a new size and shape of box or bottle when it aids in product differentiation. The producers of packaged products argue strongly against changing sizes of packages to contain even weights and volumes, but no one in the trade comments unfavourably on the huge costs incurred by endless changes of package sizes, materials, shape, art work, and net weights that are used for improving a product’s market position.
When a packaging expert explained that he was able to multiply the price of hard sweets by 2.5, from 1 dollar to 2.5 dollars by changing to a fancy jar, or that he had made a 5-ounce bottle look as though it held 8 ounces, he was in effect telling the public that packaging can be a very expensive luxury. It evidently does come high, when an average family pays about 200 dollars a year for bottles, cans, boxes, jars and other containers, most of which can’t be used for any thing but stuffing in to the garbage can.
选项
A、100
B、200
C、300
答案
B
解析
考察目的的与上题相同。答案是最后一句:“... when an average family pays about 200 dollars a years...”。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4091427.html
相关试题推荐
ThestaffareveryrealisticaboutchoosingfuturebossesbecauseA、theworkings
TaskTwo-WhattheyhavemainlylearnedForquestions18-22,matchtheextrac
TaskTwo-WhattheyhavemainlylearnedForquestions18-22,matchtheextrac
TaskTwo-WhattheyhavemainlylearnedForquestions18-22,matchtheextrac
TaskTwo-WhattheyhavemainlylearnedForquestions18-22,matchtheextrac
TaskTwo-WhattheyhavemainlylearnedForquestions18-22,matchtheextrac
Becauseofincreasedbusinessinyourdepartment,youbelievethatyouneed
Thetablebelowshowsthechangesinpriceofoil,milk,holdencommodore,CIP,
Performanceofthecarcompanyyouareinisnotgoodrecentlybecauseofsevera
•ThebarchartsbelowshowthechangesofinvestmentofOdysseyInvestmentCompa
随机试题
[originaltext]W:YouhavetobepresentinclassnextMonday.Theteachercalle
PassaaeThreeIn70C.E.theRomanarmyinvadedJerusalemandexpelled
WhatdowelearnaboutthepopularityofpoetryinNewZealand?[originaltext]W:
女性,35岁,1小时前被机器碾压伤,局部疼痛、肿胀、畸形、活动障碍,X线片提示肱
工资集体协商的内容
木香槟榔丸的主治证候有A.脘腹胀痛 B.里急后重 C.大便秘结 D.食少难
下列各项中,属于场外交易工具的是()。A.利率互换 B.商品期货 C.
某国有企业因不能清偿到期债务而决定申请破产重整,对企业实施拯救。其拯救措施之一是
团队工作开始进入有序化状态,成员之间经过认识、了解与相互定位,形成了自己的团队文
工程质量监督机构应当在工程竣工验收之日起( )天内,向备案机关提交工程质量监督报
最新回复
(
0
)