首页
登录
职称英语
Read the article below about a new product.Are sentences 16-22 "Right" or "Wron
Read the article below about a new product.Are sentences 16-22 "Right" or "Wron
游客
2025-05-13
50
管理
问题
Read the article below about a new product.
Are sentences 16-22 "Right" or "Wrong"? If there is not enough information to answer
"Right" or "Wrong", choose "Doesn’t say".
For each sentence (16-22), mark one letter (A, B or C) on your Answer Sheet.
NEW PRODUCT WILL SAVE LIVES
Drinking water that looks clean may still contain bugs, which can cause illness. A small company called Genera Technologies has produced a testing method in three stages, which shows whether water is safe. The new test shows if water needs chemicals added to it to destroy anything harmful. It was invented by scientist Dr Adrian Parton, who started Genera Technology five years ago. He and his employees have developed the test together with a British water company.
Andy Headland, Genera’s marketing director, recently presented the test at a conference in the USA and forecasts good American sales for it. Genera has already sold 11 of its tests at £ 42,500 a time in the UK and has a further four on order. It expects to sell another 25 tests before the end of March. The company says it is the only test in the UK to be approved by the government.
Genera was formed five years ago and until October last year had only five employees; it now employs 14. Mr Headland believes the company should make around £1.9 million by the end of the year in the UK alone. [br] Each of the tests costs £ 42,500.
选项
A、Right
B、Wrong
C、Doesn’t say
答案
B
解析
题干意思:每次测试费用为42,500英镑。文章第二段:Genera在英国已经以42,500英镑的价格一次性掉卖了11份测试,现在又接到了4份订单。注意:at a time是每次,一次的意思。所以这个说法与文章不相符,是错误的。故选B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4074527.html
相关试题推荐
Readthearticlebelowaboutproblemsindoinginternationaltrade.Foreachqu
Readthearticlebelowaboutproblemsindoinginternationaltrade.Foreachqu
Readthearticlebelowaboutproblemsindoinginternationaltrade.Foreachqu
Readthefollowingpassage.Arethesentences(16-22)"Right"or"Wrong"?Ifthe
Readthefollowingpassage.Arethesentences(16-22)"Right"or"Wrong"?Ifthe
Readthefollowingpassage.Arethesentences(16-22)"Right"or"Wrong"?Ifthe
Readthefollowingpassage.Arethesentences(16-22)"Right"or"Wrong"?Ifthe
Readthemagazinearticlebelowaboutanewtapestoragesystem.Forquestions
Readthemagazinearticlebelowaboutanewtapestoragesystem.Forquestions
Readtheadvertisementbelowabouthealthinsurance.Aresentences16-22"Right"
随机试题
Readthetextbelowaboutbrokers.Choosethebestwordtofilleachgap,fromA
石油价格的飞速上涨对世界经济产生了很大影响。(affect)Therapidincreaseinthepriceofoilhasgreatly
[originaltext]M:Excuseme,I’mfromSidebySideTVchannel.CanIhaveafew
Whatwasthewomandoingatlunchtime?[br][originaltext]M:Hi,Janet.Wherew
______fromeachother,theygetalonewellandcanalwaysfindabalance.A、Much
患者男性,45岁。原发性肺动脉高压伴严重低氧血症及心衰的终末期支气管肺疾患,行心
男性患者,58岁,全口只余下前牙,检查见牙槽嵴丰满,上颌散在骨尖,治疗计划为先去
治疗湿痹拘挛,宜选用( )。A.车前子 B.薏苡仁 C.金钱草 D.石韦
(2015年真题)甲与乙签订《协议》,由乙以自己名义代甲购房,甲全权使用房屋并获
超过()的市盈率被认为是不正常的,很可能是股价下跌的前兆,风险很大。A.10
最新回复
(
0
)