首页
登录
职称英语
Read the article below about the executive’s report.For each question(23-28)on
Read the article below about the executive’s report.For each question(23-28)on
游客
2025-05-12
34
管理
问题
Read the article below about the executive’s report.
For each question(23-28)on the opposite page, choose the correct answer.
Mark one letter(A, B or C)on your Answer Sheet.
Chief Executive’s Report
Bennetts has remained the region’s leading catalogue retailer in last twelve months. The company had distributed around five million catalogues, a figure which is unchanged from the previous year, and we now have 98 stores, an increase of twelve. As was widely reported in the media, merger negotiations with another catalogue retailer ended without mutual agreement. It is true that this has been a difficult year, with a fall in trading profits, largely resulting from weaker consumer spending, but not helped by disappointing productivity levels in the stores. It is also a cause of worry that production costs are continuing to rise. However, changes in the way we deliver to stores have led to considerable savings.
With the aim of improving customer service and shopping convenience, we have introduced a number of new services in the last twelve months. Shopping by internet was added to the existing telephone ordering facility, and the initial response to this has been good. In stores, there are now information screens for customers to check the availability of goods they want to purchase. Together with other existing systems, it will reduce queues and tell store customers when their orders are ready for collection. Thus far, this is giving positive results.
Another change has been the placement of the traditional and modern catalogues with in a single catalogue. As a result, customers who used the Modern catalogue now have over 30% more products to choose from, despite us dropping the less popular lines. Annual printing costs already show the benefit of this move, and sales are expected to start growing within the next year.
We have to change our plans for the coming year. It is clear that shoppers expect staff on stores to be both friendly and efficient. A major programme to raise standards will be introduced at once, while the planned improvements to store facilities will be delayed for twelve months. The proposed interactive TV shopping service will not receive the go a-head, and neither will the planned redevelopment of the corporate headquarters. Bennetts is changing fast, and we are confident that the newly appointed members of the management team will help us to improve sales within the next twelve months, even if there is no recovery in the economic climate. Our aim is to spend this time making sure that the company is as efficient as possible, and to delay our strategy of considering mergers and takeovers. [br] Bennetts is hopeful about the future because
选项
A、it expects the economic situation to improve.
B、it has made changes to its management team.
C、it is planning to take over other companies.
答案
B
解析
A:it expects the economic situation toimprove.(公司预计经济形势会好转。与原文表述不符);B:it has made changes to itsmanagement team.(公司对管理层进行了调整。原文提到,是原因之一);C:it is planning to take over other companies.(公司计划接管其他公司。与原文表述不符)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4072994.html
相关试题推荐
●Readthearticleaboutcommercialbank.●Choosethecorrectwordtofilleach
●Lookattheorganizationplanbelow.●Forquestions6—10,whichdepartment(A
●Lookatthequestions1--5.●Ineachquestion,whichsentenceiscorrect?●F
(29)______[br](30)______A、explainB、answerC、solveCsolve“解决,解答”,一直与question搭
●ReadthearticlebelowaboutacommissionofSpanishlemongrowers.●Chooset
●Lookatthequestions1-5.●Ineachquestion,whichsentenceiscorrect?●Fo
●Readthefollowingpassage.●Foreachquestion23-28,choosethecorrectansw
●Lookattheofficeplanbelow.●Forquestions6-10,whichdepartmentdoesthi
●Lookatthequestions1-5.●Ineachquestion,whichsentenceiscorrect?●Fo
•Lookatquestions1-5.•Ineachquestion,whichsentenceiscorrect?
随机试题
Therearemomentsinlifewhenyou【C1】______someonesomuchthatyoujustwa
Itiscommonlysupposedthatwhenamanseeksliterarypowerhegoestohi
ThefirstdaytheycometoDisneyparks,allnewemployees______.[br]Thispas
我和两个朋友一起去海边拍照、写生,朋友中一位是摄影家,一位是画家,他们同时为海边的荒村、废船,枯枝的美惊叹而感动了,白净绵长的沙滩反而被忽视。我看到他们
[originaltext]Therehavebeenmanygreatinventions,thingsthatchangethe
TheFrenchdivisionofMcDonald’shasrunadvertisementsthatincludedasur
64岁男性病人,上班时突起持续剧烈左胸痛2小时,心电图示V~5T波明显变为高尖,
A.水分测定B.灰分测定C.膨胀度的测定D.酸败度E.色度检查常用于油脂或含油脂
传统文化,其幽静深邃堪比深深庭院,正是因为有最单纯、最本初的文化热爱,路过之人才
马克思认为厂房、机器、设备、原材料等物( ) A.本身不是资本 B.作为剥
最新回复
(
0
)