首页
登录
职称英语
Of all the areas of learning the most important is the development of attitud
Of all the areas of learning the most important is the development of attitud
游客
2025-05-10
31
管理
问题
Of all the areas of learning the most important is the development of attitudes. Emotional reactions as well as logical thought processes affect the behavior of most people.
"The burnt child fears the fire" is one instance; another is the rise of despots like Hitler. Both of these examples also point up the fact that attitudes stem from experience. In the one ease the experience was direct and impressive; in the other case it was indirect and cumulative. The Nazis were formed largely by the speeches they heard and the books they read.
The classroom teachers in the elementary school are in a strategic position to influence attitudes. This is true partly because children acquire attitudes from those adults whose opinion they respect.
Another reason is that pupils often delve somewhat deeply into a subject in school that has only been touched upon at home or has possibly never occurred to them before. To a child who had previously acquired little knowledge of Mexico, his teacher’s method of handling such a unit would greatly affect his attitude towards Mexicans.
The media through which the teacher can develop wholesome attitudes are innumerable. Social attitudes (with special reference to races and nationalities), science matters of health and safety, the very atmosphere of the classroom-these are a few of the fertile fields for the induction of proper emotional reactions.
However, when children come to school with undesirable attitudes, it is unwise for the teacher to attempt to change their feelings by cheating or scolding them. She can achieve the proper effect by helping them obtain constructive experience. Finally, a teacher must constantly evaluate her own attitudes, because her influence can be harmful if she has personal prejudices. This is especially true in respect to controversial issues and questions on which children should be encouraged to reach their own decisions as a result of objective analysis of all the facts. [br] Most often attitudes are shaped by ______.
选项
A、how the teacher introduces knowledge
B、what children learn at home
C、whether knowledge is learned from books of other sources
D、what children learn in the classroom
答案
A
解析
第四段最后一句是说明孩子对他已有所接触的知识在老师讲解时会更容易受老师的影响,本题答案应从第三段中去找,这一段统领了下面几段,重点是说学校老师对学生态度的影响非常大。因此本题应选A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4070282.html
相关试题推荐
Sleepisanimportantpartofourlives.Wespendoutone-thirdofourlive
Sleepisanimportantpartofourlives.Wespendoutone-thirdofourlive
Sleepisanimportantpartofourlives.Wespendoutone-thirdofourlive
Sleepisanimportantpartofourlives.Wespendoutone-thirdofourlive
Sleepisanimportantpartofourlives.Wespendoutone-thirdofourlive
Sleepisanimportantpartofourlives.Wespendoutone-thirdofourlive
Sleepisanimportantpartofourlives.Wespendoutone-thirdofourlive
Sleepisanimportantpartofourlives.Wespendoutone-thirdofourlive
Sleepisanimportantpartofourlives.Wespendoutone-thirdofourlive
Sleepisanimportantpartofourlives.Wespendoutone-thirdofourlive
随机试题
[img]ct_epem_epelisv_01001(20097)[/img][br][originaltext]W:Monkeyisveryna
WRITINGTASK2Youshouldspendabout40minutesonthistask.Presentawritten
Work-lifeBalance:FlexAppealA)GeorginaBl
[img]2022m3x/ct_ve01202001j_eillist_0131_220329[/img][br][originaltext]J:Now
[originaltext]W:Thankyoufortakingthejobinterview.Canyousellyourself
11、温度变化将不会影响光电效应原理互感器准确度。
最佳水平搭配是()。 A.A1B1CDEB.A1B2CDE1 C.
可溶性沿石不包括()。 A.白云岩B.变质岩C.岩盐D.石膏
B
企业取得的货币形式的收入包括()A.现金、存款、应收账款、应收票据 B.不准
最新回复
(
0
)