首页
登录
职称英语
Every living thing has an inner biological clock that controls behavior. The
Every living thing has an inner biological clock that controls behavior. The
游客
2025-05-02
46
管理
问题
Every living thing has an inner biological clock that controls behavior. The clock works all the time even when there are no outside signs to mark the passing of time. The biological clock tells plants when to form flowers and when the flowers should open. It tells insect when to leave the protective cocoon and fly away. And it tells animals when to eat,sleep and wake. It controls body temperature,the release of some hormones and even dreams. These natural daily events are circadian rhythms.
Man has known about them for thousands of years. But the first scientific observation of circadian rhythms was not made until 1729. In that year French astronomer, Jean-Jacquesd"Ortous de Mairan", noted that one of his plants opened its leaves at the same time every morning, and closed them at the same time every night. The plant did this even when he kept it in a dark place all the time. Later scientists wondered about circadian rhythms in humans. They learned that man’s biological clock actually keeps time with a day of a little less than 25 hours instead of the 24 hours on a man-made clock. About four years a-go an American doctor,Eliot Weitzman,established a laboratory to study how our biological clock works. The people in his experiments are shut off from the outside world. They are free to listen to and live by their circadian rhythms. Dr. Weitzman hopes his research will lead to effective treatments for common sleep problems and sleep disorders caused by aging and mental illness. The laboratory is in the Monte-flore Hospital in New York City. It has two living areas with three small rooms in each. The windows are covered,so no sunlight or moonlight comes in. There are no radios or television receivers. There is a control room between the living areas. It contains computers,one-way cameras and other electronic devices for observing the person in the living area. The instruments measure heartbeat,body temperature,hormones in the blood,other substances in the urine and brain waves during sleep. A doctor or medical technician is on duty in the control room 24 hours a day during an experiment. They do not work the same time each day and are not permitted to wear watches,so the person in the laboratory has no idea what time it is. In the first four years of research,Dr. Weitzman and his assistant have observed 16 men between the ages of 21 and 80. The men remained in the laboratory for as long as six months. Last month,a science reporter for The New York Times newspaper,Dava Sobol,became the first woman to take part in the experiment. She entered the laboratory on June 13th and stayed for 25 days. Miss Sobol wrote reports about the experiment during that time, which were published in the newspaper. [br] What is Mr. Weitzman’ s ultimate purpose of establishing a laboratory?
选项
A、He wanted to have his experiment report published in the newspapers.
B、People are free to listen to and live by their circadian rhythms.
C、He wanted to find a way to treat people’s diseases.
D、He could gain some reputation for the first scientific observation of circadian.
答案
C
解析
细节题。第二段第十句话说“Dr.Weitzman hopes his research will lead to effective treatments for common sleep problems and sleep disorders caused by aging and mental illness.”这与C符合。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4058148.html
相关试题推荐
Everylivingthinghasaninnerbiologicalclockthatcontrolsbehavior.The
Everylivingthinghasaninnerbiologicalclockthatcontrolsbehavior.The
Everylivingthinghasaninnerbiologicalclockthatcontrolsbehavior.The
Everylivingthinghasaninnerbiologicalclockthatcontrolsbehavior.The
Throughouthistorymanhashadtoacceptthefactthatalllivingthingsmust
Throughouthistorymanhashadtoacceptthefactthatalllivingthingsmust
Throughouthistorymanhashadtoacceptthefactthatalllivingthingsmust
Throughouthistorymanhashadtoacceptthefactthatalllivingthingsmust
Throughouthistorymanhashadtoacceptthefactthatalllivingthingsmust
Throughouthistorymanhashadtoacceptthefactthatalllivingthingsmust
随机试题
ThemanagersatTurnerswantedtobuythecompanybecauseit[br][originaltext
The______ofcoalinthatfactoryisfivetonsaday.A、assumptionB、resumptionC、
SpeakerA:Thesedayssmokerscan’thaveacigaretteanywhere.It’sterrible.Sp
生产经营单位应采取技术、(),及时消除事故隐患。A.管理措施 B.制度措施
图示圆轮上绕一细绳,绳端悬挂物块。物块的速度v、加速度a。圆轮与绳的直线段相切
阅读下列说明,回答问题1至问题3,将解答填入对应栏内。 【说明】阅读下列说明,
对促进民营银行发展、规范民营银行管理的相关事项进行明确的是()。A.2012年
反映古希腊著名哲学家柏拉图教育思想的代表作品是()。 A.《教育论》 B.《
下列有关期后事项的说法中,错误的是()。A.注册会计师应当按照规定实施审计程序
依据《中华人民共和国大气污染防治法》,在当地政府划定的禁止销售、使用高污染燃料的
最新回复
(
0
)