首页
登录
职称英语
Jan Hendrik Schon’s success seemed too good to be true, and it was. In only
Jan Hendrik Schon’s success seemed too good to be true, and it was. In only
游客
2025-04-26
32
管理
问题
Jan Hendrik Schon’s success seemed too good to be true, and it was. In only four years as a physicist at Bell Laboratories, Schon, 32, had co-authored 90 scientific papers—one every 16 days—detailing new discoveries in superconductivity, lasers, nano-technology and quantum physics. This output astonished his colleagues, and made them suspicious. When one co-worker noticed that the same table of data appeared in two separate papers—which also happened to appear in the two most prestigious scientific journals in the world, Science and Nature—the jig was up. In October 2002, a Bell Labs investigation found that Schon had falsified and fabricated data. His career as a scientist was finished. Scientific scandals, which are as old as science itself, tend to follow similar patterns of presumption and due reward.
In recent years, of course, the pressure on scientists to publish in the top journals has increased, making the journals much more crucial to career success. The questions are whether Nature and Science have become too powerful as arbiters of what science reaches to the public, and whether the journals are up to their task as gatekeepers.
Each scientific specialty has its own set of journals. Physicists have Physical Review Letters, neuroscientists have Neuron, and so forth. Science and Nature, though, are the only two major journals that cover the gamut of scientific disciplines, from meteorology and zoology to quantum physics and chemistry. As a result, journalists look to them each week for the cream of the crop of new science papers. And scientists look to the journals in part to reach journalists. Why do they care? Competition for grants has gotten so fierce that scientists have sought popular renown to gain an edge over their rivals. Publication in specialized journals will win the acclaims from academics and satisfy the publish-or-perish imperative, but Science and Nature come with the added bonus of potentially getting your paper written up in the New York Times and other publications.
Scientists tend to pay more attention to the big two than to other journals. When more scientists know about a particular paper, they’re more apt to cite it in their own papers. Being oftcited will increase a scientist’s "Impact Factor", a measure of how often papers are cited by peers. Funding agencies use the "Impact Factor" as a rough measure of the influence of scientists they’re considering supporting. [br] According to the passage, what makes Science and Nature powerful?
选项
A、They cover the best researches on a variety of subjects.
B、They publish controversial papers that others won’t.
C、They prefer papers on highly specialized research.
D、They have a special system of peer-review.
答案
A
解析
推理题。此题的解题点在第三段的“Science and Nature,though,are the only two major journals that cover the gamut of scientific disciplines”。B项与D项在文中并没有提及,C项与文章意思不符,所以正确答案是A项。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4054709.html
相关试题推荐
Whatdotheextraordinarilysuccessfulcompanieshaveincommon?To
Whatdotheextraordinarilysuccessfulcompanieshaveincommon?To
Whatdotheextraordinarilysuccessfulcompanieshaveincommon?To
Whatdotheextraordinarilysuccessfulcompanieshaveincommon?To
JanHendrikSchon’ssuccessseemedtoogoodtobetrue,anditwas.Inonly
Neverhasastraitjacketseemedsoill-fittingorsoinsecure.TheEuroarea
Thelocalauthoritiesseemedto______fortheaccidentthattookplacelastwee
Whatdotheextraordinarilysuccessfulcompanieshaveincommon?Tofindout
Whatdotheextraordinarilysuccessfulcompanieshaveincommon?Tofindout
Whatdotheextraordinarilysuccessfulcompanieshaveincommon?Tofindout
随机试题
Inwhatnowseemsliketheprehistorictimesofcomputerhistory,theearly
Theboys______theirfatherbecause,althoughhewasstern,hewasfair.A、looke
HowGeniusesWorkWithoutadoubt,Einsteinwasagenius
[originaltext]Atnoothertimeinrecenthistoryhasitbeeneasierorchea
[originaltext](22)ACathedraldedicatedtoStPaulhasoverlookedtheCityofL
AmericanGroupDynamicsToday,inWesternresearc
Howdoesliterarystyleevolve?Surprisingly,(1)_____lieinwordswithseem
下列关于外耳道疖的叙述哪项正确()A.软骨部毛囊皮脂腺化脓性感染 B.用
下列属于跨品种套利的交易有()。 Ⅰ.小麦与玉米之间的套利 Ⅱ.月份
下列对新生儿的特殊生理现象的描述,应除外A.生理性贫血 B.乳房肿块 C.生
最新回复
(
0
)