首页
登录
职称英语
D. H. Lawrence was the fourth child of Arthur Lawrence and Lydia Beardsall,
D. H. Lawrence was the fourth child of Arthur Lawrence and Lydia Beardsall,
游客
2025-04-26
32
管理
问题
D. H. Lawrence was the fourth child of Arthur Lawrence and Lydia Beardsall, and their first to have been born in Eastwood. Ever since their marriage in 1875, the couple had been on the move: Arthur’s job as a miner had taken them where the best-paid work had been during the boom years of the 1870s, and they had lived in a succession of small and recently built grimy colliery villages all over Nottinghamshire. But when they moved to Eastwood in 1883, it was to a place where they would remain for the rest of their lives; the move seems to have marked a watershed in their early history.
For one thing, they were settling down: Arthur Lawrence would work at Brinsley colliery until he retired in 1909. For another, they now had three small children and Lydia may have wanted to give them the kind of continuity in schooling they had never previously had. It was also the case that, when they came to Eastwood, they took a house with a shop window, and Lydia ran a small clothes shop: presumably to supplement their income, but also perhaps because she felt she could do it in addition to raising their children. It seems possible that, getting on badly with her husband as she did, she imagined that further children were out of the question. Taking on the shop may have marked her own bid for independence.
Arthur’s parents lived less than a mile away, down in Brinsley, while his youngest brother Walter lived only 100 yards away from them in another company house, in Princes Street. When the family moved to Eastwood, Arthur Lawrence was coming back to his own family’s center: one of the reasons, for sure, why they stayed there.
Lydia Lawrence probably felt, on the other hand, more as if she were digging in for a siege. Eastwood may have been home to Arthur Lawrence, but to Lydia it was just another grimy colliery village which she never liked very much and where she never felt either much at home or properly accepted. Her Kent accent doubtless made Midlands people feel that she put on airs. [br] Which of the following is NOT the mason for D.H. Lawrence’s family settling down in Eastwood?
选项
A、Children in the family needed consistent education.
B、D. H. Lawrence’s father could be near to his family members.
C、D.H. Lawrence’s mother could seek for her independence.
D、D.H. Lawrence could accumulate enough materials to write about in his novels.
答案
D
解析
文章第二段第二句“For another,they now had three small children and Lydia may have wanted to give them the kind of continuity in schooling they had never previously had.”从中可以看出答案A是一个原因。文章第三段最后一句“When the family moved to Eastwood,Arthur Lawrence was coming back to his own family’s center:one of the reasons,for sure,why they stayed there.”可以找到答案B也是一个原因。文章第二段还说到Lydia开了个店,并且说“Taking on the shop may have marked her own bid for independence.”所以C也是文中提到的一个原因。只有D,在文章中根本没有体现。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4054276.html
相关试题推荐
D.H.LawrencewasthefourthchildofArthurLawrenceandLydiaBeardsall,
D.H.LawrencewasthefourthchildofArthurLawrenceandLydiaBeardsall,
AmericaLosesaGreatPublicThinkerArthurMiller’sdeath
AmericaLosesaGreatPublicThinkerArthurMiller’sdeath
AmericaLosesaGreatPublicThinkerArthurMiller’sdeath
AmericaLosesaGreatPublicThinkerArthurMiller’sdeath
AmericaLosesaGreatPublicThinkerArthurMiller’sdeath
IhadvisitedthecapitalbeforealthoughmyfriendArthurhadnot,Ifirst
IhadvisitedthecapitalbeforealthoughmyfriendArthurhadnot,Ifirst
IhadvisitedthecapitalbeforealthoughmyfriendArthurhadnot,Ifirst
随机试题
UnemploymentEdgesHigherVocabularyandExpressionsdeteriorateaccelerat
Whatisthelecturemainlyabout?[br]Whatdoestheprofessorimplyaboutsuppl
初中信息技术《通道的应用(一)-认识颜色通道》 一、考题回顾
患者男性,13岁,主诉:牙列不齐,嘴唇突;临床检查:恒牙列,双侧磨牙、尖牙均为远
下列哪项不是肾阳虚的表现A.五心烦热 B.脉沉无力 C.头晕目眩 D.腰膝
关于基金认购与基金申购的区别,以下表述错误的是()A.认购份额要在基金合同生效
患者,男,38岁。两手出现多个水疱,疱壁破裂,叠起白皮,中心已愈,四周续起疱疹。
变压器保护可采用分布式保护。分布式保护由主单元和若干个子单元组成,子单元可跨电压
A.香豆素内酯的碱水解反应 B.香豆素的Gibb"s反应 C.香豆素的三氯化
工业机电设备负荷联动试运转中,主要考核的内容有( )。A、安装质量 B、设备
最新回复
(
0
)