首页
登录
职称英语
Elderly people respond best to a calm and unhurried environment. This is not
Elderly people respond best to a calm and unhurried environment. This is not
游客
2025-04-24
76
管理
问题
Elderly people respond best to a calm and unhurried environment. This is not always easy to provide as their behavior can sometimes be irritating, ff they got excited or upset then they may become more confused and more difficult to look after. Although sometimes it can be extremely difficult, it is best to be patient and not get upset yourself. You should always encourage old people to do as much as possible for themselves but be ready to lend a helping hand when necessary.
Failing memory makes it difficult for the person to recall all the basic kinds of information we take for granted. The obvious way to help in this situation is to supply the information that is missing and help them make sense of what is going on. You must use every opportunity to provide information but remember to keep it simple and straightforward.
"Good morning, Mum. This is Fiona, your daughter. It is eight o’clock, so if you get up now, we can have breakfast downstairs."
When the elderly person makes confused statements e.g. about going out to his or her old employment or visiting a dead relative, correct in a calm matter-of-fact fashion: "You don’t work in the office any more. You are retired now. Will you come and help me with the dishes?"
We rely heavily on the information provided by signposts, clocks, calendars and newspapers. These assist us to organize and direct our behavior. Confused old people need these aids all the time to compensate for their poor memory. Encourage them to use reminder beards or diaries for important coming events and label the contents of different cupboards and drawers. Many other aids such as information cards, old photos, scrapbooks, addresses or shopping lists could help in individual case. [br] The passage gives help for one responsible for an elderly forgetful person by ______.
选项
A、removing some of his or her worries about the job
B、suggesting sensible things to do in these circumstances
C、providing ideas that help in recovering the lost memory
D、explaining the causes of loss of memory
答案
B
解析
本文为负责照顾健忘的老人的人提供帮助,其方法是提出这些情况下应做的一些明智的事情。作者在第四段指出,如果老人犯糊涂,譬如说他或她要回到旧的工作岗位上或要拜访去世的亲戚,冷静而又讲究实际地予以纠正道:“您再也不在办公室工作了。您已退休,来帮我洗碟子好吗?”
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4052329.html
相关试题推荐
Elderlypeoplerespondbesttoacalmandunhurriedenvironment.Thisisnot
Thefarmersweremoreanxiousforrainthanthepeopleinthecitybecausethey
Parkscontributetothequalityoftheurbanenvironment.Fortunatelyitis
Parkscontributetothequalityoftheurbanenvironment.Fortunatelyitis
Parkscontributetothequalityoftheurbanenvironment.Fortunatelyitis
ManypeoplewhohavenotvisitedBritaincallalltheinhabitantsEnglish,f
ManypeoplewhohavenotvisitedBritaincallalltheinhabitantsEnglish,f
ManypeoplewhohavenotvisitedBritaincallalltheinhabitantsEnglish,f
ManypeoplewhohavenotvisitedBritaincallalltheinhabitantsEnglish,f
ManypeoplewhohavenotvisitedBritaincallalltheinhabitantsEnglish,f
随机试题
Grantwasoneofabodyofmenwhowereself-reliant,whocaredhardlyanything
Howwasitpossible,Iaskedmyself,towalkforanhourthroughthewoodsa
[originaltext]M:Doctor,I’mwonderinghowtotakethemedicine.W:Threetimes
[originaltext]Whatreallyworkstomakesustainablechangesindietandlif
Formanypeopletoday,readingisnolongerrelaxation.Tokeepuptheirwor
治疗手术后肠麻痹及膀胱麻痹最好用A.加兰他敏 B.以上皆否 C.毒扁豆碱
腺周口疮的损害特点是() A.口腔溃疡常伴生殖器损害 B.单个溃
下丘脑神经元合成血管升压素经神经垂体释放入血属于哪种体液调节作用方式A、远距分泌
增长最多和最少的两个年龄段的人口数占总人口的百分之多少? A.18% B.2
在北京西北部一栋办公楼的冷飕飕的地下室里,一群想要成为企业家的人正聚集在计算机屏
最新回复
(
0
)