首页
登录
职称英语
Elderly people respond best to a calm and unhurried environment. This is not
Elderly people respond best to a calm and unhurried environment. This is not
游客
2025-04-24
51
管理
问题
Elderly people respond best to a calm and unhurried environment. This is not always easy to provide as their behavior can sometimes be irritating, ff they got excited or upset then they may become more confused and more difficult to look after. Although sometimes it can be extremely difficult, it is best to be patient and not get upset yourself. You should always encourage old people to do as much as possible for themselves but be ready to lend a helping hand when necessary.
Failing memory makes it difficult for the person to recall all the basic kinds of information we take for granted. The obvious way to help in this situation is to supply the information that is missing and help them make sense of what is going on. You must use every opportunity to provide information but remember to keep it simple and straightforward.
"Good morning, Mum. This is Fiona, your daughter. It is eight o’clock, so if you get up now, we can have breakfast downstairs."
When the elderly person makes confused statements e.g. about going out to his or her old employment or visiting a dead relative, correct in a calm matter-of-fact fashion: "You don’t work in the office any more. You are retired now. Will you come and help me with the dishes?"
We rely heavily on the information provided by signposts, clocks, calendars and newspapers. These assist us to organize and direct our behavior. Confused old people need these aids all the time to compensate for their poor memory. Encourage them to use reminder beards or diaries for important coming events and label the contents of different cupboards and drawers. Many other aids such as information cards, old photos, scrapbooks, addresses or shopping lists could help in individual case. [br] Visual aids can give practical help to elderly people by ______.
选项
A、bringing back to mind various kinds of useful information
B、informing them about what has to be done next
C、helping them to revive old memories
D、clearing up their mistakes and confusion
答案
A
解析
直观教具能够为老人提供切实可行的帮助,让他们回忆各种有用的信息。作者在最后一段开头说,我们在很大的程度上依赖由路标、钟表、日历和报纸提供的信息。这些有助于我们引导自己的行为并让自己的行为条理化。糊涂的老人始终需要这些辅助性的工具弥补记忆力的不足。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4052331.html
相关试题推荐
Elderlypeoplerespondbesttoacalmandunhurriedenvironment.Thisisnot
Thefarmersweremoreanxiousforrainthanthepeopleinthecitybecausethey
Hisdesireto______otherpeoplehascausedtroubleinhisfamily.A、pleaseB、do
Parkscontributetothequalityoftheurbanenvironment.Fortunatelyitis
Parkscontributetothequalityoftheurbanenvironment.Fortunatelyitis
Parkscontributetothequalityoftheurbanenvironment.Fortunatelyitis
Parkscontributetothequalityoftheurbanenvironment.Fortunatelyitis
ManypeoplewhohavenotvisitedBritaincallalltheinhabitantsEnglish,f
ManypeoplewhohavenotvisitedBritaincallalltheinhabitantsEnglish,f
ManypeoplewhohavenotvisitedBritaincallalltheinhabitantsEnglish,f
随机试题
Wedon’tunderstandthepassage______thereareafewnewwordsinit.A、andB、u
已知等差数列2,5,8,11,14,…,问47是其中的第几项?首项:a1=2,公差d=5-2=3,假设an=47,那么47=a1+(n-1)×d=2+(n-1
AfederaljudgeonMondaycertifieda$200billionclassactionlawsuitaga
WhichofthefollowingisCORRECT?[br][originaltext]TheChinesetennispl
Onebasicweaknessinaconservationsystembasedwhollyoneconomicmotives
SocialcircumstancesinEarlyModemEnglandmostlyservedtorepresswomen’
巨幼红细胞性贫血合并神经症状时必须应用A.维生素B B.叶酸 C.亚叶酸钙
供应链管理是一种将正确数量的商品在正确的时间配送到正确地点的集成的管理思想和方法
备案机关发现建设单位在竣工验收过程中有违反国家有关建设工程质量管理规定行为的,应
(2018年真题)导致中标无效的情形有()。A.依法必须进行招标项目的招标人向
最新回复
(
0
)