首页
登录
职称英语
The Hero My mother’s parents came from Hungary,
The Hero My mother’s parents came from Hungary,
游客
2025-04-22
36
管理
问题
The Hero
My mother’s parents came from Hungary, but my grandfather could trace his origin to Germany and also he was educated in Germany. Although he was able to hold a conversation in nine languages, he was most comfortable in German. Every morning, be, fore going to his office, he read the German language newspaper, which was American owned and published in New York.
My grandfather was the only one in his family to come to the United States with his wife and children. He still had relatives living in Europe. When the first world war broke out, he lamented the fact that if my uncle, his only son had to go, it would be cousin fighting against cousin. In the early days of the war, my grandmother begged him to stop taking the German newspaper and to take an English language newspaper, instead. He scoffed at the idea, explaining that the fact it was in German did not make it a German newspaper, but only an American newspaper, printed in German. But my grandmother insisted, for fear that the neighbors may see him read it and think he was German. So, he finally gave up the German newspaper.
One day, the inevitable thing happened and my uncle Milton received notice to join the army. My grandparents were very. upset, but my mother, his little sister, was excited. Now she could boast about her soldier brother going off to war. She was ten years old at the time, and my uncle, realizing how he was regarded by his little sister and her friends, went out and bought them all service pins, which meant that they had a loved one in the service. All the little girls were delighted. When the day came for him to leave, his whole regiment, in their uniforms, left together from the same train station. There was a band playing and my mother and her friends came to see him off. Each one wore her service pin and waved a small American flag, cheering the boys, as they left.
The moment came and the soldiers, all very young, none of whom had had any training, but who had nevertheless all been issued uniforms, boarded the train. The band played and the crowd cheered. The train groaned as if it knew the destiny to which it was taking its passengers, but it soon began to move. Still cheering and waving their lags, the band still playing, the train slowly departed the station.
It had gone about a thousand yards when it suddenly grounded to a halt. The band stopped playing, the crowd stopped cheering. Everyone gazed in wonder as the train slowly backed up and returned to the station, it seemed an eternity until the doors opened and the men started to file out. Someone shouted, "It’s the armistice. The war is over." For a moment, nobody moved, but then the people heard someone barked orders at the soldiers. The men lined up and formed into two lines. They walked down the steps and, with the band playing behind, paraded down the street, as returning heroes, to be welcomed home by the assembled crowd. The next day my uncle returned to his job, and my grandfather resumed reading the German newspaper, which he read until the day he died. [br] Where was the narrator’s family when this story took place?
选项
A、In Germany.
B、In Hungary.
C、In the United States.
D、In New York
答案
D
解析
根据文中第1段叙述作者的祖父坚持每天阅读该报纸(能购得该报纸),可判断他们当时居住在纽约,选项D正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4049295.html
相关试题推荐
Aswelfarereformhas____millionsofsinglemotherslikePatinointotheworkfor
A________referstoananimalthatisbornfromitsmother’sbody,notformaneg
AstheyturnedintoUpshotRisewherehisparentslived,JackletgoofRuth’
AstheyturnedintoUpshotRisewherehisparentslived,JackletgoofRuth’
WhenIwasakid,Ineverknewwhatmyparents—oranyoneelse’s—didforaliv
WhenIwasakid,Ineverknewwhatmyparents—oranyoneelse’s—didforaliv
Doctorsmustinform________parentsaboutthelowoddsofsuccessinfertility
Singlemumsarebetteratraisingtheirkidsthantwoparents—atleastinth
Singlemumsarebetteratraisingtheirkidsthantwoparents—atleastinth
Motherwhotakescareofeverybodyisusuallythemost______personineachfami
随机试题
TipsforCookingonaTightScheduleFrommyexperience,therearethree
InconsideringhowtheAmericanfamilyischanging,thestartingpointisth
OneinfiveUSworkersregularlyattendsafter-workdrinkswithco-workers,
ACareerinAccountingAsafieldofstudyandwork,accountin
银汞合金中合金粉由哪几种金属材料组成()A.银、锡、铜、铁 B.银
2017年A市生态与环境价值中,年值、贴现值较上年均有所上升的指标有:A.
某宗物业预计未来每年的净收益为8万元,收益期限可视为无限年,该类物业的报酬率为8
早期食管癌的症状是 A.进行性吞咽困难B.吞咽梗噎感C.进食时剧烈呛咳D
关于客户信息的整理,下列说法错误的是()。A.要对客户信息进行全面的分析,还有一
关于高处作业安全技术要求的说法,错误的是( )。2017真题A、高处作业场所临边
最新回复
(
0
)