首页
登录
职称英语
Shopping has always been something of an impulse activity, in which objects
Shopping has always been something of an impulse activity, in which objects
游客
2025-04-06
38
管理
问题
Shopping has always been something of an impulse activity, in which objects that catch our fancy while strolling are immediately bought on a whim. Advertisers and sellers have taken advantage of this fact, carefully positioning inexpensive but attractive items on paths that we are most likely to cross, hoping that our human nature will lead to a greater profit for them. With the dawn of the Internet and its exploding use across the world, the same tactics apply.
Advertisers now place " banners" , linking to commercial web sites decorated with attractive pictures designed to catch our eyes while browsing the webs, on key web sites with heavy traffic. They pay top dollar for the right, thus creating profits for the hosting web site as well. These actions are performed in the hopes that during the course of our casual and leisurely web surfing, we’ll click on that banner that sparks our interest and thus, in theory, buy the products advertised.
Initial results have been positive. Web sites report a huge inflow of cash, both from the advertisers who tempt customers in with the banners and the hosting web sites, which are paid for allowing the banners to be put in place. As trust and confidence in Internet buying increases and information security is heightened with new technology, the volume of buying is increasing, leading to even greater profits.
The current situation, however, is not quite as optimistic. Just as magazine readers tend to unconsciously ignore advertisements in their favorite periodicals, web browsers are beginning to allow banners to slip their notice as well. Internet users respond to the flood of banners by viewing them as annoyances, a negative image that is hurting sales, since users are now less reluctant to click on those banners, preferring not to support the system that puts them in place. If Internet advertising is to continue to be a viable and profitable business practice, new methods will need to be considered to reinvigorate the industry.
With the recent depression in the technology sector and slowing economy, even new practices may not do the trick. As consumers are saving more and frequenting traditional real estate businesses over their Internet counterparts, the fate of Internet business is called into question. The coming years will be the only reliable indication of whether shopping on the World Wide Web is the wave of the future or simply an impulse activity whose whim has passed. [br] It can be learned from the first paragraph that Internet advertising______.
选项
A、has taken the place of more traditional methods of advertising
B、is one of the most effective ways to make profits on the web
C、is paralleling advertising methods in traditional business settings
D、seeks to tempt customers through impulse shopping methods
答案
C
解析
细节理解题。首段主题句是该段的尾句,the same tactics指代前文的catch our fancy(吸引我们,合我们心意),这与选项C(传统环境中的做广告方法相类似)对应,故答案为C。选项D的干扰性强,但因为其不是首段的中心思想。注意段落核心句常常是命题的考点,考生务必注意。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4029563.html
相关试题推荐
Shoppinghasalwaysbeensomethingofanimpulseactivity,inwhichobjects
Shoppinghasalwaysbeensomethingofanimpulseactivity,inwhichobjects
Shoppinghasalwaysbeensomethingofanimpulseactivity,inwhichobjects
Theeldestchildisthoroughly______becausetheyalwaysgivehimwhateverhewan
It’sbecomingsomethingofajokealongtheMaine-Canadaborder.Somanybus
It’sbecomingsomethingofajokealongtheMaine-Canadaborder.Somanybus
Thereisprobablynosphereofhumanactivityinwhichourvaluesandlifest
Thereisprobablynosphereofhumanactivityinwhichourvaluesandlifest
Thereisprobablynosphereofhumanactivityinwhichourvaluesandlifest
Thereisprobablynosphereofhumanactivityinwhichourvaluesandlifest
随机试题
Sheworkedhardathertaskbeforeshefeltsurethattheresultswould______h
[audioFiles]audio_eusm_0213(20106)[/audioFiles]A、Itwasmadeofaluminum.B、It
DoSomethingtoImproveYourLifeⅠ.Wrongo
Noone______himabouthisintentions.A、daresaskB、dareaskC、daretoaskD、da
[originaltext]W:ArtDepartment.ThisisBrownspeaking.M:Hello,Prof.Brown.
下列关于线性电阻的描述,说法正确的是()。A.对于理想电压源而言,不允许短路,
轻质隔墙工程,安装竖向龙骨应垂直,龙骨间距应符合设计要求,潮湿房间和钢板网抹灰墙
1985年,()开办了住宅储蓄和住宅贷款业务,成为国内最早开办住房贷款业务的国
期货公司开展期货投资咨询业务应( )了解客户身份、财务状况等。A.事前 B.
来源于古代经典名方的中药复方制剂(传染病,孕妇、婴幼儿等特殊用药人群除外)可以提
最新回复
(
0
)