首页
登录
职称英语
Of all the recommendations made by Tom Winsor in his review of police pay an
Of all the recommendations made by Tom Winsor in his review of police pay an
游客
2025-04-06
28
管理
问题
Of all the recommendations made by Tom Winsor in his review of police pay and recruitment this week, it was not the introduction of an academic qualification, nor the direct entry of senior officers, nor even a pay cut for new recruits that drew most violent anger. No, it was the proposal that all officers should have to take an annual fitness test, with the threat of three failures and you’re out.
Anyone fortunate enough to encounter a police officer, or two, actually on the beat will be aware that some of them look more like a "before" advertisement for Weight Watchers than an "after" one—to the point where you wonder they could even think of giving chase, should the need arise. Bear in mind, too, that those in patrol cars or behind desks are unlikely to be much healthier. Indeed, the Winsor review found that more than half of male officers were overweight.
So an annual fitness test seems reasonable enough. Not, however, to the Police Federation, which identified any number of reasons why such checks would be impracticable, unfair and generally undesirable. But no one is proposing that police be required to train to Olympic standards, just that they should be physically up to the job. It’s not the proposed checks that are worrying, but the fact that many officers need them. [br] According to the passage, the proposed annual fitness test seems to be
选项
A、impracticable
B、reasonable
C、unfair
D、undesirable
答案
B
解析
根据短文,每年进行体检的提议似乎合理。第二段最后一句说,温莎的评论表明,一半以上的男警官身体超重。所以作者在第三段第一句说,一年一度的体检似乎十分合理。A(impracticable)、C(unfair)和D(undesirable)是警察联合会的观点,不是作者的观点。作者还在全文最后一句说,不是体检的提议让人担忧,而是许多警官需要体检这一事实让人担忧。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4028568.html
相关试题推荐
OfalltherecommendationsmadebyTomWinsorinhisreviewofpolicepayan
OfalltherecommendationsmadebyTomWinsorinhisreviewofpolicepayan
OfalltherecommendationsmadebyTomWinsorinhisreviewofpolicepayan
【T1】TheagreementisoverseenbytheCommitteeonAgriculturewhichreviews
【T1】TheagreementisoverseenbytheCommitteeonAgriculturewhichreviews
【T1】TheagreementisoverseenbytheCommitteeonAgriculturewhichreviews
Ifyouneverreviewyourlessons,youwillonlyhaveyourselfto______ifyoufai
Thepolicemantriedto______theteenagedrivertoobeythetrafficlawsrathert
APoliceweresenttodispersethecrowdsbutendedupBbyshootingdownproteste
TheCommissionfoundinstanceswherepoliceofficershadliedunderoath,______
随机试题
[img]2018m9s/ct_etoefz_etoeflistz_201808_0015[/img][br]Whydoestheprofessor
Todaytheworld’seconomyisgoingthroughtwogreatchanges,bothbiggerth
[originaltext]Sayyougetintobed,preparedforahealthysevenoreighth
[originaltext]Thetraditionaltwo-partysystemofSpanishpoliticshasbeen
Atfirsttheauthorlookeduponlifeasaprocessofgetting.Heformedthisvie
编辑人员处理校样的工作有( )等。A.监督检查各校次的质量 B.填写校样质疑
供应链管理环境下物流管理具备独有的特征。请简述供应链管理环境下物流管理都有哪些特
在化学教学过程中。教师在课堂上进行示范性化学实验。让学生通过观察获得感性认识的教
中国证监会于2006年5月6日发布的(),对上市公司申请发行新股作出了规定。
工程监理实施依据包括()。A.法律法规 B.工程建设标准 C.初步设计文件
最新回复
(
0
)