首页
登录
职称英语
The multibillion-dollar international pharmaceutical industry has been accus
The multibillion-dollar international pharmaceutical industry has been accus
游客
2025-04-03
60
管理
问题
The multibillion-dollar international pharmaceutical industry has been accused of manipulating the results of drug trials for financial gain and withholding information that could expose patients to possible harm.
The stranglehold the industry has on research is causing increasing alarm in medical circles as evidence emerges of biased results, under-reporting and selective publication driven by a market worth more than 10 billion pounds in Britain alone.
The industry has sponsored trials of new drugs which have held out great promise for patients with cancer, heart disease, mental health problems and other illnesses.
But tests on the same drugs in independent trials paid for by non-profit organizations— governments, medical institutions or charities—have yielded very different results.
Drugs for abnormal heart rhythm introduced in the late 1970s were killing more Americans every year by 1990 than the Vietnam War.
Yet early evidence suggesting the drugs were lethal, which might have saved thousands of lives, went unpublished.
Expensive cancer drugs introduced in the past 10 years and claiming to offer major benefits have increasingly been questioned.
Evidence published in the Journal of the American Medical Association showed that 38 per cent of independent studies of the drugs reached unfavorable conclusions about them, compared with 5 per cent of the studies paid for by the pharmaceutical industry.
In the latest case, researchers commissioned by the National Institute for Clinical Excellence to develop guidelines for the prescribing of anti-depressant drugs to children say they were refused access to unpublished trials of the drugs held by the pharmaceutical companies.
Published evidence suggested that the anti-depressant drugs were safe and effective for children.
But when they obtained the unpublished evidence by contacting individual researchers who had worked on the trials and other sources, a different picture emerged—one of an increase in suicidal thoughts and attempted suicide. Only one of the drugs, Prozac, emerged as safe.
Anti-depressant drugs, though not recommended for children, were widely prescribed in Britain until last year, when the Medicines and Healthcare Products Regulatory Agency issued a warning to doctors, prohibiting their use.
This followed safety concerns raised by campaigners and taken up in two BBC TV Panorama broadcasts which brought the biggest response in the program’s history.
Writing in the Lancet medical magazine, the researchers say: " On the basis of published evidence alone, we could have considered at least tentatively recommending use of these drugs for children and young people with depression. " [br] It can be inferred that, 2 years ago, to the doctors prescribing anti-depressant drugs, the published evidence about the drugs would seem to be very______.
选项
A、destructive
B、misleading
C、instructive
D、encouraging
答案
D
解析
本题是推理题。本文的倒数第三段提到“Anti-depressant drugs,though notrecommended for children,were widely prescribed in Britain until last year,when the Medicinesand Healthcare Products Regulatory Agency issued a warning to doctors,prohibiting their use.”,医生开处方时可参考公布的药物证明,因此可推断出公布药物证明得到支持,由此可知D正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4024081.html
相关试题推荐
Theconferenceappealedtotheinternationalcommunitytojointly______theiss
TheInternationalCommitteeoftheRedCrosssaysitwillneednearly$650
Themultibillion-dollarinternationalpharmaceuticalindustryhasbeenaccus
Themultibillion-dollarinternationalpharmaceuticalindustryhasbeenaccus
Bythefirstdecadeofthe21stcentury,internationalcommercialairtrafficis
Alloftheinternationaldelegatesattendingtheconference______tobringasouv
Thenewpolicyhas______alargeamountofinvestmentinindustryandbusinessin
Predictionsoflargepopulationsofrobotsinindustryhaveyettocometrue
Predictionsoflargepopulationsofrobotsinindustryhaveyettocometrue
Predictionsoflargepopulationsofrobotsinindustryhaveyettocometrue
随机试题
Readthetextbelowaboutbrokers.Choosethebestwordtofilleachgap,fromA
石油价格的飞速上涨对世界经济产生了很大影响。(affect)Therapidincreaseinthepriceofoilhasgreatly
[originaltext]M:Excuseme,I’mfromSidebySideTVchannel.CanIhaveafew
Whatwasthewomandoingatlunchtime?[br][originaltext]M:Hi,Janet.Wherew
______fromeachother,theygetalonewellandcanalwaysfindabalance.A、Much
患者男性,45岁。原发性肺动脉高压伴严重低氧血症及心衰的终末期支气管肺疾患,行心
男性患者,58岁,全口只余下前牙,检查见牙槽嵴丰满,上颌散在骨尖,治疗计划为先去
治疗湿痹拘挛,宜选用( )。A.车前子 B.薏苡仁 C.金钱草 D.石韦
(2015年真题)甲与乙签订《协议》,由乙以自己名义代甲购房,甲全权使用房屋并获
超过()的市盈率被认为是不正常的,很可能是股价下跌的前兆,风险很大。A.10
最新回复
(
0
)