首页
登录
职称英语
A sweeping review of NASA’s human spaceflight program has concluded that the
A sweeping review of NASA’s human spaceflight program has concluded that the
游客
2025-03-31
0
管理
问题
A sweeping review of NASA’s human spaceflight program has concluded that the agency has an unsustainable and unsafe strategy that will prevent the United States from achieving a human landing on Mars in the foreseeable future.
The 286-page National Research Council (NRC) report, says that to continue on the present course under budgets that don’t keep pace with inflation " is to invite failure, disillusionment, and the loss of the longstanding international perception that human spaceflight is something the United States does best.
A major argument against returning to the moon was that it didn’t pencil out — that there wasn’t nearly enough money dedicated to the program. If the goal is a human landing on Mars, the current strategy won’t work.
" Absent a very fundamental change in the nation’s way of doing business, it is not realistic to believe that we can achieve the consensus goal of reaching Mars," Mitch Daniels, the former Indiana governor and co-chair of the committee, said Wednesday morning in an interview.
A 2009 committee appointed by Obama urged NASA to keep its options open while investing in spaceflight technology and letting the commercial sector handle routine trips to low Earth orbit. But the NRC reviewers argue that NASA and its international partners should focus on the "horizon goal" of Mars and do whatever it takes to get there, step by step, avoiding changes in strategic direction.
NASA officials, aware that critics see the agency as adrift, say they have already been moving in the direction advocated by the NRC. Their strategy targets Mars, just as the NRC report now demands, they say. " All this work will eventually enable astronaut missions to Mars," NASA Administrator Charles Bolden said in a recent NASA white paper.
"NASA’s been doing some work, and has been doing some thinking over the last six months, that is in alignment with what the NRC says the top-level goals are," said Greg Williams, a NASA deputy associate administrator.
But Williams was cool to the suggestion of a return to the moon, saying the airless moon offers little help in developing the kind of descent and landing techniques needed on Mars, which has a thin, troublesome atmosphere.
The NRC committee probed the philosophical question of why we send people into space to begin with. The committee concluded that the purely practical, economic benefits of human spaceflight do not justify the costs but that the aspirational nature of the endeavor may make it worth the effort. [br] A 2009 committee appointed by Obama argued that NASA should______.
选项
A、become more commercialized
B、pay more attention to low-Earth-orbit projects
C、become more realistic with its strategies
D、make more efforts in different space programs
答案
D
解析
本题是细节题,要求考生理解第五段第一句的语义。关键点:...urged NASA to keep its options open while investing…and letting…,这说明在不同的空间项目可以采取不同的方案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4019988.html
相关试题推荐
Afteranhour’sdiscussion,thecurriculumdesignersandcomputerprogrammersre
UNdiplomatsaresuspiciousthatthecountry’s______weaponsprogrammemaybebro
OfalltherecommendationsmadebyTomWinsorinhisreviewofpolicepayan
OfalltherecommendationsmadebyTomWinsorinhisreviewofpolicepayan
【T1】TheagreementisoverseenbytheCommitteeonAgriculturewhichreviews
【T1】TheagreementisoverseenbytheCommitteeonAgriculturewhichreviews
NowadayswecanseeAmericanfilmsandTVprogramspouringin,fastfoodres
RichardSatava,programmanagerforadvancedmedicaltechnologies,hasbeen
RichardSatava,programmanagerforadvancedmedicaltechnologies,hasbeen
RichardSatava,programmanagerforadvancedmedicaltechnologies,hasbeen
随机试题
Thefact______Marywaslateforthemeetingagainmademeangry.A、whyB、thatC
Accordingtothepassage,whichofthefollowinghaschangedthemostinthelas
Imagine19,500homespoweredexclusivelybythesum,andnoneofthemwithso
简述评判性思维的核心认知技能。
BA与B是互不相容的事件,则P(AB)=0,所以
某大学当年取得事业收入10000元,取得债券利息收入1000元,发生事业支出90
根据《担保法》的规定,下列财产不可以用于个人贷款抵押物的是( )。A.抵押人依
A.附子、肉桂B.大黄、栀子C.附子、金银花D.大黄、枳实E.麻黄、桂枝促进内分
设直线的方程为,则直线()。 A.过点(1,-1,0),方向向量为2i+j-k
地下水位较低的民用建筑采用三合土基础的宽度应()。A:小于600mm B:60
最新回复
(
0
)