首页
登录
职称英语
Why is corn feeding millions of people today? [br] [originaltext] Columbus s
Why is corn feeding millions of people today? [br] [originaltext] Columbus s
游客
2025-03-27
35
管理
问题
Why is corn feeding millions of people today? [br]
Columbus sailed from Spain in September 1492, looking for gold. Native Americans greeted him, offering gifts of corn. Columbus found little gold on that trip, but he collected many plants, including corn, to bring back to Spain. Columbus didn’t know it. But the corn was much more valuable than gold. Farmers from Europe to Asia accepted it immediately. They grew it on cold mountainsides and in tropical forest. Today it feeds millions of people all over the world.
On his second trip, Columbus brought back a few chocolate beans to make chocolate. Europeans and Asians love this new drink, and soon they were paying a great deal of money for the beans. Chocolate beans became so valuable in Central America that they were used as cash for 200 years.
Tomatoes and potatoes took some time to become popular. Eventually, however, they became the basis of a lot of popular foods. It is hard to imagine life without fried potatoes or chocolate. Thanks to native American cultures, many people are able to enjoy lots of tasty food.
选项
A、Fried potatoes.
B、Tomato juice.
C、Sweet corn.
D、Chocolate beans.
答案
D
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4015367.html
相关试题推荐
Ioftenwonderwhysomepeoplewon’tdowhatit______tobesuccessful.A、involv
Inthisageofthekeyboard,somepeopleseemtothinkhandwritinglessonsare_
Inthisageofthekeyboard,somepeopleseemtothinkhandwritinglessonsare_
Inthisageofthekeyboard,somepeopleseemtothinkhandwritinglessonsare_
Whywasthewomanwatchingare-runprogramonTV?[br][originaltext]Woman:He
Whatdoesthemanmean?[br][originaltext]Man:Nancy,howisyourdaygoing?W
Whatdoesthemanmean?[br][originaltext]Man:Nancy,howisyourdaygoing?W
Whatdoesthemanmean?[br][originaltext]Man:Nancy,howisyourdaygoing?W
Whatdoesthemanmean?[originaltext]Man:Nancy,howisyourdaygoing?Woman:
Itisestimatedthatatleastonemillionpeopledieeveryyearbecauseofcompl
随机试题
SchoolAimstoMeetDemandforForeignLanguages
Doyouthinkforeignfestivalsaregainingpopularityinyourcountry?Why? Def
Somepeoplebelievethatyouhavetobeaspecialkindofpersontosellap
A
以下关于用户界面设计时颜色搭配的注意事项中,不正确的是()。A.除渐变色与图
( )不属于项目章程的组成内容.A.工作说明书 B.指定项目经理并授权 C
在化学课程设计时,对“任务”“活动”和“情景”三者应()。A.各自孤立地设计
超重的2型糖尿病患者,适宜的治疗措施是()A.饮食疗法 B.饮食疗法+胰
郝女士前来向社会工作者求助,因为她与女儿的关系近来非常紧张,她希望通过社会工作者
评价肺通气功能较好的指标是() A.肺活量 B.时间肺活量 C.每分通气量
最新回复
(
0
)