首页
登录
职称英语
The American Revolution was a citizen’s revolution. Ordinary men took a larg
The American Revolution was a citizen’s revolution. Ordinary men took a larg
游客
2025-03-24
25
管理
问题
The American Revolution was a citizen’s revolution. Ordinary men took a large part in it. One of them was Paul Revere, a silver worker. He lived in Boston many years ago during the time when many people in the British colonies in America felt that they were being used for Britain’s gain. They felt that they were being taxed without fair representation in the British government. The people of Boston were especially angry, and additional British troops had been sent there to keep the excited colonists under control. Paul Revere was one of those who believed that the British would soon be on the march against the villages and farms near Boston.
On the night of the eighteenth of April, 1775, Revere rowed across the Charles River to a place opposite Boston where his saddled horse was ready to ride. If the British soldiers came, he was to ride to warn the people. A friend in Boston was hidden near the British troops in a place where he could watch what they did. If they marched by land, he was to hang one lantern (灯笼) high in the tower of the old North Church in Boston where Paul could see it. If they came by sea, he would hang up two lanterns.
Toward morning Revere saw two lights in the tower. The British must be coming by sea! He jumped on his horse and rode through the countryside before dawn in order to warn the farmers and villagers that they must fight at the daybreak. He rode all night and in the morning, by the time the troops arrived, the farmers were hidden all along the roads with their guns loaded. When the British came, the Americans drove them back. These first battles of the American Revolution were fought at Concord and at Lexington, Massachusetts, on April 19, 1775. In 1776 the colonies signed a declaration of independence. [br] It can be inferred from the passage that______.
选项
A、the British colonies in America were very much aroused
B、the farmers and villagers were good at fighting their enemy
C、it was the first battle that Paul Revere had ever taken part in
D、Paul Revere had a strong sense of pride of being American
答案
A
解析
本题是一道暗示引申类问题。问我们可以从文章中推断出什么。针对四个选项,利用查阅式阅读和浏览式阅读法,我们可以从第一段中找到与正确答案A相关的信息。这段指出,当时,在美洲,英国殖民地的许多人感到英国人在利用他们谋利,并感到英国政府对他们征税却没有按规定让他们在政府中有代表。对此,波士顿人尤感气愤。另外,英军又往那里增派部队,用以控制那里愤怒的殖民地人。因此,我们可以推知,美国的英属殖民者非常气愤。所以,本题的正确答案应是A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4010883.html
相关试题推荐
Anetworkofminiaturetoxindetectorshasbeen______in30Americancitiesfor
ThegreatAmericanscientistEdisonhadaremarkable______forinventingnewth
TheWinnfield’sareaquiteconventionalfamily.A、cheerfulB、humorousC、ordinary
AdiseaseknownaschestnutblightwipedoutlargenumbersofAmericanchestnut
Theinventionoftheprintingpress,inturn,______SocialRevolutionthatisin
Americansaremoresociallyisolatedthantheywere20yearsago,separated
Americansaremoresociallyisolatedthantheywere20yearsago,separated
AtleastsincetheIndustrialRevolution,genderroleshavebeeninastateoft
AtleastsincetheIndustrialRevolution,genderroleshavebeeninastateoft
AtleastsincetheIndustrialRevolution,genderroleshavebeeninastateoft
随机试题
Whatdoesthemanwantthewomantodo?[originaltext]M:Excuseme,couldyousi
Whatisthemaintopicoftheconversation?[br][originaltext]W:Cityutility
[originaltext]W:WhatisMr.Petersongoingtodowiththatoldhouseofhison
Shehasa(n)_____knowledgeofNewYork,whereshehaslivedfortwentyyears.A、p
Theresearch,ledbyRobinDunbar,headoftheInstituteofCognitiveandEv
下面关于钢筋混凝土建筑裂缝产生的原因和裂缝特征的说法不正确的是( )。A.裂缝
A.高热伴干咳 B.两肺X线呈棉絮状改变 C.肺水肿 D.喘憋伴少量肺部啰
D左边四个图形可以拼合成如下图形:
智力技能的特点有:动作对象的(),动作进行的(),动作结构的
男性,30岁,咳嗽,呈刺激性干咳,偶有咳少量黏稠痰,受寒冷刺激加重,伴气促,每天
最新回复
(
0
)