首页
登录
职称英语
Women are, on the whole, more verbal than men. They are good at language and
Women are, on the whole, more verbal than men. They are good at language and
游客
2025-03-24
27
管理
问题
Women are, on the whole, more verbal than men. They are good at language and verbal reasoning, while men tend to be skilled at tasks demanding visual-spatial abilities. In fact, along with aggression, these are most commonly accepted differences between the sexes.
Words are tools for communicating with other people, especially information about people.They are mainly social tools. Visual and spatial abilities are good for imagining and manipulating objects and for communicating information about them. Are these talents programmed into the brain? In some of the newest and most controversial research in neurophysiology (神经生理学), it has been suggested that when it comes to the brain, males are specialists while women are generalists.
But no one knows what, if anything, this means in terms of the abilities of the two sexes. Engineering is both visual and spatial, and it’s true that there are relatively few women engineers. But women become just as skilled as men at shooting a rifle or driving a car, tasks that involve visual-spatial skills. They also do equally well at programming a computer, which is neither visual nor spatial. Women do, however, seem less likely to fall in love with the objects themselves , we all know men for whom machines seem to be extensions of their identity. A woman is most likely to see her car, rifle, or computer as a useful tool, but not in itself fascinating. [br] In the author’s opinion, visual and spatial abilities are good for______.
选项
A、achieving one’s objects
B、mind and body
C、programming talents into the brain
D、imagination and communication
答案
D
解析
本题是一道具体细节题。问作者认为视觉能力和空间思维能力对什么有好处。利用查阅式阅读法,我们发现文章第二段第三句中指出,视觉能力和空间思维能力有益于想象及操作客观实物,有益于进行有关客观实物的信息交流。因此,本题的正确答案应是D“有利于想象力和交流”。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4010832.html
相关试题推荐
OurculturehascausedmostAmericanstoassumenotonlythatourlanguagei
OurculturehascausedmostAmericanstoassumenotonlythatourlanguagei
OurculturehascausedmostAmericanstoassumenotonlythatourlanguagei
______evidencethatlanguageacquiringabilitymustbestimulated.A、ItbeingB、I
Womenare,onthewhole,moreverbalthanmen.Theyaregoodatlanguageand
Womenare,onthewhole,moreverbalthanmen.Theyaregoodatlanguageand
Womenare,onthewhole,moreverbalthanmen.Theyaregoodatlanguageand
Inlearningaforeignlanguage,______English,oneshouldfirstpayattentionto
StudentslearningEnglishfindthenewsauseful______oflanguagepractice.Toi
Thefundamentalreasonwhypeopleingeneraldonotspeakforeignlanguagesvery
随机试题
[originaltext]Whatcolordoyoulike?[/originaltext][originaltext]Howfarisi
Readtheextractbelowfromacompanyreport.Inmostofthelines(34-45),ther
Womenwhoapplyforjobsinmiddleorseniormanagementhaveahighersucces
[originaltext]TheParisagreementtocurbclimatechangecallsforadramat
Ifindeedsilenceisgolden,itisalsobecomingasrareasgold.Itseemst
当前我国加快推进以改善民生为重点的社会建设面临的任务:优先发展教育,建设人力资源
在临床医学研究中必须尊重受试者的知情同意权,下面做法中错误的是A.必须获得受试者
A.真溶液B.胶体溶液C.乳剂D.混悬液E.半固体剂型难溶性固体药物分散于液体分
脑血栓形成最常见的病因是( )。A.风湿性心脏病 B.心律失常 C.休克
边防治安工作主要包括( )。A.维护边境地区的治安秩序 B.保护国界安全的
最新回复
(
0
)