首页
登录
职称英语
Nancy Jeschke’s sleeping difficulties began on vacation a few summers ago. S
Nancy Jeschke’s sleeping difficulties began on vacation a few summers ago. S
游客
2025-03-24
4
管理
问题
Nancy Jeschke’s sleeping difficulties began on vacation a few summers ago. She blamed the noisy motel room, but her sleeping did not improve at home. Instead of her usual six to seven hours a night, the 37-year-old teacher slept just three or four. "I’d toss and turn for hours, then get up and pace," she says.
Nancy tried going to bed earlier, but the slightest noise, even her husband’s breathing, disturbed her. She drank a glass of wine at bed-time and fell asleep immediately, but was awake two hours later. Her doctor prescribed a sleeping pill for two weeks. When she stopped taking the pills, though, she slept worse than ever.
Most of us have the occasional short period of troubled sleep and then return to normal a few nights later. However, for one in six people insomnia is a continual problem.
Now the Johns Hopkins’ Sleep Disorders Center in Baltimore has developed a nine-step treatment to help insomniacs cure themselves. It is based on the idea that by deliberately reducing time in bed and by modifying your waking activities you will be able to sleep more soundly.
Psychologist Richard Alien, co-director of the Johns Hopkins Center, considers insomnia a 24-hour disorder. Thus, his treatment, which draws on research done by Arthur Spielman of the Sleep Disorders Center of the City College of New York, includes advice on daytime as well as bedtime behavior. [br] Which of the following is NOT true of Nancy Jeschke?
选项
A、She could sleep well for a short time after drinking some wine.
B、She cannot sleep well only during summer time.
C、She thought the noise at the motel to be the cause of her insomnia.
D、Her insomnia got worse when she stopped taking sleeping pills.
答案
B
解析
本题是一道具体细节题。问关于南希·杰什克下面哪种说法是不正确的。利用查阅式阅读法,找到与此人相关的信息,主要在文章的第一段和第二段中。相关部分指出,南希·杰什克睡眠不良问题在几年以前的暑假里就开始出现了。她怪罪过汽车旅馆里房间的喧闹,但在自己的家中她的睡眠也不见改善。每晚正常的6~7小时睡眠不见了,这位37岁的女教师只能睡上3~4小时,她说:“我老是辗转反侧好几个小时,然后起来走一走。”南希试过早睡,但是,很轻的响动,就连丈夫的呼吸声,也会打搅她的睡眠。她在睡前喝上一杯酒,便即刻入睡,但是,两小时后便会醒来。她的医生给开了两周的安眠药,然而,药一停她的睡眠状况却比以前更糟了。由此我们可以推知,本题的正确答案应是B“南希·杰什克只是在夏天时睡不好觉”。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4010566.html
相关试题推荐
Manynewdifficulties______whentheybegantocarryouttheplan.A、aroseB、wasa
W:Wearegoingtogoawayonvacation....Canyouhearme?M:I’mallears.Q:
NancyJeschke’ssleepingdifficultiesbeganonvacationafewsummersago.S
NancyJeschke’ssleepingdifficultiesbeganonvacationafewsummersago.S
NancyJeschke’ssleepingdifficultiesbeganonvacationafewsummersago.S
Wearetryingtomakepeoplemore______tothedifficultiesfacedbythelaid-off
______somanydifficulties,hedidn’tgiveuphisobjection.A、RegardlessofB、In
Moresurprising,perhaps,thanthecurrentdifficultiesoftraditionalmarri
Moresurprising,perhaps,thanthecurrentdifficultiesoftraditionalmarri
U.S.researcherssuggestsleepingcanhelpusrememberthingswehavejust
随机试题
SpeakerA:Ithinkstudyingmathatschoolisawasteoftime.Whoneedsit?Spe
Canyouimaginehowyouwouldfeelifyoufelldangerouslyillandcouldnot
KofiAnnansayshelpingsurvivorsoflastweek’searthquakeand【C1】______in
Theyhadto______betweenproblemsbecauseofalackofabilityfromthoseofa
Parentstendtosendtheirchildrentoexpensivekindergarten.Lookatthef
[originaltext]M:Whatdoyouthinkaboutallthedifferentdietsthatpeoplego
下列各项中,审计人员判断被审计单位可能虚增本期收入的有:A:将本期产成品盘盈在下
(2016年真题)以下选项不属于基金销售机构人员行为规范的是()。A.基金
血液分析仪产生血小板假性减低的情况可能是( )。A.冷球蛋白血症 B.高甘油
气的固摄作用体现在A.固摄血液 B.固摄汗液 C.固摄唾液 D.固摄二便
最新回复
(
0
)