首页
登录
职称英语
It appears that the telephone is the principal organization element in the o
It appears that the telephone is the principal organization element in the o
游客
2025-03-21
7
管理
问题
It appears that the telephone is the principal organization element in the ordering of an information society. But whether a telephone takeover is within the realm of possibility or beyond it, today’s ordinary telephone is capable of performing electronic tricks that just a few years ago seemed possible only in the realm of science fiction.
Your telephone already can tell you, while you are speaking to one person over the telephone, that someone else is trying to reach you. The "call waiting" service emits a soft sound which only you can hear, letting you know that someone else is trying to get through. You can hold the first call and answer the second, and if necessary, switch back and forth between the two calls.
"Call forwarding" makes it possible for all of your incoming calls to be transferred to another number, either at a place at which you plan to be, or where someone can take messages.
"Three-way Calling", as the name suggests, allows for a three-way conversation.
The future opens up even more interesting prospects of new telephone services. You could arrange to have incoming calls from preselected numbers identified by different ringing patterns so that, without picking up the telephone, you could tell who was calling. Instead of repeatedly dialing someone, you could tell your telephone to keep dialing the number, when it is free, it will let you know.
Now, all current predictions about the use of home computers for shopping, education and information gathering involve a connection with the telephone system. [br] In the future, telephones can perform the following EXCEPT______.
选项
A、telling you who is calling without picking up the phone
B、keeping dialing the number for you until it is through
C、allowing you to speak between two calls
D、some other prospects of new services
答案
C
解析
本题可以通过排除法找到答案。文中第五段第二句说:“……不必拿起电话你就知道谁在打电话给你。”由此选项A与文中内容相符,可排除。第五段最后一句说:“你不必重复地拨打某人的号码,你能够让你的电话不断拨打这个号码,当它接通时,它会让你知道。”由此选项B与文中内容相符,可排除。选项D泛指一些新的功能,文中也有所指,所以也可排除。唯有选项C是电话现已具备的功能之一,不能排除。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4006729.html
相关试题推荐
Itappearsthatthetelephoneistheprincipalorganizationelementintheo
Itappearsthatthetelephoneistheprincipalorganizationelementintheo
Itappearsthatthetelephoneistheprincipalorganizationelementintheo
Whatdowethinkwith?Onlythebrain?Hardly.Thebrainislikeatelephone
Whatdowethinkwith?Onlythebrain?Hardly.Thebrainislikeatelephone
Woman:Next,shouldn’twegetatelephoneinstalledinthehall?Man:Fixingthe
Scientists,doctorsand______,helpedbytheinternationalorganizationsandby
Nosooner______tosleepthanthetelephonerangoncemoreintheevening.A、heh
Georgeappears______ahardtimeconvincinghisemployerthatheisrightoverit
Severalofthechemicalelementswereknowninprehistoric【C1】______.Oneo
随机试题
Althoughcreditcardsarebecomingamore【B1】______partofthefinancials
Scientistssaytheyhavehighhopesforadrugthatcouldonedayprovidean
【B1】[br]【B3】A、constantB、regularC、lastingD、normalC词义辨析题。regular意为“定期的,有规律的”
14岁女孩,发热半个月,体温38~39℃,双手指指关节和掌指关节肿痛伴活动受限,
下列融资需求当中,既有可能通过短期融资实现,又有可能通过长期融资实现的有()。
A.饭前服 B.睡前服 C.饭后服 D.大多宜空腹服 E.不定时服滋补药
左边给定的是纸盒的外表面,下面哪一项能由它折叠而成?
主题班会的主要形式有() A.主题报告会B.主题汇报会C.主题
既解表散热,又疏肝和胃的中成药是A.参苏片 B.小柴胡片 C.板蓝颗粒 D
对某项目进行风险概率估计时,由于没有有效的统计数据,也不能进行试验,则宜采用的概
最新回复
(
0
)