首页
登录
职称英语
The market is a concept. If you are growing tomatoes in your backyard for sa
The market is a concept. If you are growing tomatoes in your backyard for sa
游客
2025-03-21
54
管理
问题
The market is a concept. If you are growing tomatoes in your backyard for sale you are producing for the market. You might sell some to your neighbor and some to the manager of the local supermarket. But in either case, you are producing for the market. Your efforts are being directed by the market. If people stop buying tomatoes, you will stop producing them.
If you take care of a sick person to earn money, yon are producing for the market. If your father is a steelworker or a truck driver or a doctor or a grocer, he is producing goods or service for the market.
When you spend your income, you are buying things from the market. You may spend money in stores, supermarkets, gas stations, and restaurants. Still you are buying from the market. When the local grocer hires you to drive the delivery truck, he is buying your labor in the labor market.
The market may seem to be something abstract. But for each person or businessman who is making and selling something, it’s very real. If nobody buys your tomatoes, it won’t be long before you get the message. The market is telling you something. It’s telling you that you are using energies and resources in doing something the market doesn’t want you to do. [br] You are buying from the market when you .
选项
A、borrow a book from the library
B、look after your children
C、drive to the seaside for a holiday
D、dine at a restaurant
答案
D
解析
文中第三段第一句、第二句说:“当你花你的收入时,你就是从市场上买东西。你也许把钱花在商店、超级市场、加油站和餐馆。”因此选项D符合题意。A“从图书馆借一本书”、B“照看你的孩子”和C“开车去海边度假”都不是从市场上买东西,不符合题意。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4006618.html
相关试题推荐
Tounderstandthemarketingconcept,itisonlynecessarytounderstandthe
Tounderstandthemarketingconcept,itisonlynecessarytounderstandthe
Tounderstandthemarketingconcept,itisonlynecessarytounderstandthe
Themarketisaconcept.Ifyouaregrowingtomatoesinyourbackyardforsa
Itistimewestaredtothinkseriouslyaboutthegrowingshortageofrawmateri
Thiswatchis______toalltheotherwatchesonthemarket.A、superiorB、advantage
Thiswatchis______toalltheotherwatchesonthemarket.A、superiorB、advantage
Thiscomputeris______toalltheothercomputersonthemarket.A、superB、advanta
Atfirstfewofustookhisanalysisofthemarketsituationseriously,buthis
Thefaceofthe21stcenturyisalreadygrowinginalaboratory.Gettingap
随机试题
Whatistheman?[br][originaltext]M:WhatcanIdoforyou,Madam?F:Oh,I’m
[originaltext]W:Whataretheadvantagesof(1)E-education,ProfessorGu?M:(
Itisawisefatherthatknowshisownc
建筑高度不大于27m的住宅,每个单元任一层的建筑面积大于()m2,或任一户
A.50MPa B.150MPa C.25MPa D.75MPa
预防流行性出血热最关键的措施是A.防鼠、灭鼠 B.防螨、灭螨 C.加强个人防
为防止交叉感染,应安排下列哪一位病人首先换药A.褥疮创面 B.下肢慢性溃疡
在对细水雾灭火系统进行检查时,发现喷头不能正常工作,其处理方法有()。A.喷头安
下列对我国居民消费价格指数的表述,正确的有()。A.我国现行居民消费价格指
甲企业位于某经济落后地区,2019年12月取得一宗土地的使用权(未取得土地使用证
最新回复
(
0
)