首页
登录
职称英语
When I was walking down the street the other day, I happened to notice a sma
When I was walking down the street the other day, I happened to notice a sma
游客
2025-03-19
56
管理
问题
When I was walking down the street the other day, I happened to notice a small brown leather wallet lying on the sidewalk. I picked it up and opened it to see if I could find out the owner’s name. There was nothing inside it except some change and an old photograph—a picture of a woman and young girl about twelve years old, who looked like the woman’s daughter. I put the photograph back and took the wallet to the police station, where I handed it to the desk sergeant (警官). Before I left, the sergeant took down my name and address in case the owner might want to write and thank me.
That evening I went to have dinner with my aunt and uncle. They had also invited a young woman so that there would be four people at the table. Her face was familiar. I was quite sure that we had not met before, but I couldn’t remember where I had seen her. In the course of conversation, however, the young woman happened to mention that she had lost her wallet that afternoon. All at once I realized where I had seen her. She was the young girl in the photograph, although she was now much older. She was very surprised, of course, when I was able to describe her wallet to her. Then I explained that I had recognized her from the photograph I had found in the wallet. My uncle insisted on going to the police station immediately to claim the wallet. As the police sergeant handed it over, he said that it was amazing that I had not only found the wallet, but also the person who had lost it. [br] The writer recognized the young woman because______.
选项
A、he had met her somewhere before
B、she was the old woman in the photograph
C、she often had dinner with his aunt and uncle
D、she looked like the young girl in the photograph
答案
D
解析
本题问作者是如何认出那位年轻妇女的。第二段第三句至第七句指出作者一开始便觉得女孩很面熟,在谈话间听说她丢了钱包,忽然认出了那位年轻妇女,因为“She was the young girl in the photograph,although she was now much older”。所以,本题的正确答案应是D“因为她长得像照片中的小女孩”。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4003317.html
相关试题推荐
WhenIwaswalkingdownthestreettheotherday,Ihappenedtonoticeasma
WhenIwaswalkingdownthestreettheotherday,Ihappenedtonoticeasma
WhenIwaswalkingdownthestreettheotherday,Ihappenedtonoticeasma
IfEuropeansthoughtadroughtwassomethingthathappenedonlyinAfrica,t
IfEuropeansthoughtadroughtwassomethingthathappenedonlyinAfrica,t
IfEuropeansthoughtadroughtwassomethingthathappenedonlyinAfrica,t
IfEuropeansthoughtadroughtwassomethingthathappenedonlyinAfrica,t
I______asleepinthecorner,forIremembernothingofwhathappenedduringth
Somethingmusthavehappenedontheirwayhere.Orthey______bynow.A、shouldh
Hefound______everybodyknowwhathadhappened.A、itnecessarylettingB、itnec
随机试题
Althoughthewomen’srightsmovementintheUnitedStatesisthoughtofas
Jackwenttotownyesterdayandhadhiscomputer______(repair).repaired动词搭配。ha
Peopletravelinglongdistancesfrequentlyhavetodecidewhethertheywould
[originaltext]Peopleovertheageof65intheUSAarecalledseniorcitize
小学音乐《我们的田野》主要教学过程及板书设计 (一)教学过程 1.情景导入 (1)播放《我们的田野》伴奏音乐,学生伴随音乐律动,走进教室。 (2)通过
下列不属于消防水泵按照提供压力分类的是()。A.低压消防水泵 B.中压消防水
吊顶工程的木吊杆、木龙骨和木饰面板必须进行()处理。A.防水 B.防火 C
下列关于肾囊肿的典型CT表现,说法不准确的是:A.圆形或椭圆形,外表光滑 B.
失代偿的代谢性酸中毒时不会出现A.COCP降低B.参考碳酸盐及缓冲碱明显减少C.
质量为m的小球,放在倾角为α的光滑面上,并用平行于斜面的软绳将小球固定在图示位置
最新回复
(
0
)