首页
登录
职称英语
Would-be language teachers everywhere have one thing in common; they all wan
Would-be language teachers everywhere have one thing in common; they all wan
游客
2025-03-18
50
管理
问题
Would-be language teachers everywhere have one thing in common; they all want some recognition of their professional status and skills, and a job. The former requirement is obviously important on a personal level, but it is vital if you are to have any chance of finding work.
Ten years ago, the situation was very different. In virtually every developing country, and in many developed countries as well, being a native English speaker was enough to get you employed as an English teacher.
Now employers will only look at teachers who have the knowledge, the skills and aptitudes to teach English effectively. The result of this has been to raise non-native English teachers to the same status as their native counterparts—something they have always deserved but seldom enjoyed. Non-natives are now happy—linguistic discrimination is a thing of the past.
An ongoing research project, funded by the University of Cambridge, asked a sample of teachers, teacher educators and employers in more than 40 countries whether they regard the native/non-native speakers distinction as being at all important. "NO" was the answer. As long as candidates could teach and had the required level of English, it didn’t matter who they were and where they came from. Thus, a new form of discrimination—this time justified because it singled out the unqualified—liberated the linguistically oppressed. But the Cambridge project did more than just that; it confirmed that the needs of native and non-native teachers are extremely similar.
Questions: [br] What did non-native English teachers deserve but seldom enjoy?
选项
A、The same status as their native counterparts possess.
B、The same salary as those native English teachers earn.
C、The different treatment as their native counterparts get.
D、The similar knowledge and skills as the native speakers have.
答案
A
解析
第2题题干中有提示语non—native English teachers deserve but seldom enjoy,利用查阅式阅读,在第三段第二句中出现了这些词汇,根据句子表达形式,破折号前面所提到的就是该问题的答案。因此,此题的正确答案为A:那些母语为非英语的英语老师很少能享受到与他们处于同样情况但以英语为母语的英语老师所享受的同等地位。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4002675.html
相关试题推荐
Nowcustomhasnotbeencommonlyregardedasasubjectofanygreatimportan
Lifeneartheshoreeverywhereisaffectedbythetides,whichcomeandgot
Lifeneartheshoreeverywhereisaffectedbythetides,whichcomeandgot
Learningdisabilitiesareverycommon.Theyaffectperhaps10percentofall
Learningdisabilitiesareverycommon.Theyaffectperhaps10percentofall
Learningdisabilitiesareverycommon.Theyaffectperhaps10percentofall
Learningdisabilitiesareverycommon.Theyaffectperhaps10percentofall
Would-belanguageteacherseverywherehaveonethingincommon;theyallwan
Would-belanguageteacherseverywherehaveonethingincommon;theyallwan
Would-belanguageteacherseverywherehaveonethingincommon;theyallwan
随机试题
Ifyouarenotsatisfiedwithanyaspectoftheserviceweprovideorfeelyouh
AskmostpeoplehowtheydefinetheAmericanDreamandchancesarethey’lls
[originaltext]W:Sowheredoyouthinkweshouldgofordinnerthisanniversary
Sincethelate1970’s,inthefaceofaseverelossofmarketshareindozens
Thirtyyearsago,anyoneblaminglonelinessforphysicalillnesswouldhave
不属于固有性免疫应答的是()A.皮肤黏膜的屏障作用 B.T、B淋巴细胞的作
房地产经纪人员的()是最能显化职业道德状况的层面。A.行为习惯 B.职业荣
肾损伤非手术的治疗方法不包括A.抗休克治疗 B.应用止血药物 C.应用抗菌药
卫星城和新城是在同一概念下变化和发展的结果,它们的主要区别是()。A.新城更
某建设工程项目在施工过程中出现混凝土强度不足的质量问题,采用逐层深入排查的方法,
最新回复
(
0
)