首页
登录
职称英语
Every country tends to accept its own way of life as being the normal one an
Every country tends to accept its own way of life as being the normal one an
游客
2025-03-16
29
管理
问题
Every country tends to accept its own way of life as being the normal one and to praise or criticize others as they are similar to or different from it. And unfortunately, our picture of the people and the way of life of other countries is often a distorted(曲解) one.
Here is a great argument in favor of foreign travel and learning foreign languages.(78)
It is only by traveling in or living in a country and getting m know its inhabitants and their language that one can find out what a country and its people are really like.
And how different the knowledge one gains this way frequently turns out to be from the second-hand information gathered from other sources! How often we find that the foreigners whom we thought to be such different people from ourselves are not very different after all!
Differences between peoples do, of course, exist and, one hopes, will always continue to do so. (79)
The world will be a dull place indeed when all the different nationalities behave exactly alike, and some people might say that we are rapidly approaching this state of affairs.
With the much greater rapidity and ease of travel, there might seem to be some truth in this at least as far as Europe is concerned. However this may be, the greater ease of travel today has at least revealed to more people than ever before that the Englishman or Frenchman or German is not some different kind of animal from themselves.
选项
A、distorted
B、normal
C、similar to each other
D、different from its own
答案
D
解析
细节题。解题关键是第一段首句:“Every country tends to accept its own way of life as being the normal one and to praise or criticize others as they are similar to or different from it。”因此D符合题意。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3999551.html
相关试题推荐
Itisonlybytravelinginorlivinginacountryandgettingtoknowitsinhabi
Thenormalwaytobeginistogotoadramaschool.人们通常的做法是先去戏剧学校。
Everycountrycriticizeswaysoflifeinothercountriesbecausetheyare______
Everycountrycriticizeswaysoflifeinothercountriesbecausetheyare______
Rockmusicwas(original)(amixtureof)countrymusicand(rhythm)(and)blues.
我收到了他送的礼物,但是我不准备接受。I’vereceivedagiftfromhim,butI’mnotgoingtoacceptit
______Iacceptthattheplanisnotperfect,Idoactuallylikeit.A、WhenB、Sin
Englandisnotabigcountry:fromnorthtosouthandfromeasttowest【C1】_
Englandisnotabigcountry:fromnorthtosouthandfromeasttowest【C1】_
Englandisnotabigcountry:fromnorthtosouthandfromeasttowest【C1】_
随机试题
Seariseasaconsequenceofglobalwarmingwouldimmediatelythreatenthat
What’sthepossiblerelationshipbetweenthetwospeakers?[originaltext]M:Pete
Manychildrenfirstlearnthevalueofmoneybyreceivinganallowance.The
ManyuniversitiesobligethestudentstoattendthespokenEnglishtest.What
Accordingtothereport,Beijing’sairportsaw______percentlinerssuspended.[
穿刺损伤性出血与蛛网膜下腔出血的脑脊液主要区别在于A.透明度 B.外观 C.
室间隔膜部的叙述,错误的是A.位于室间隔的上缘,面积不超过1cm B.该区域菲
患者,男性,被1万伏高压电击伤双上肢、双下肢,否认外伤及呼吸心跳停止病史。于伤后
(2018年真题)用于弱酸性药物液体制剂的常用抗氧化剂是( )A.酒石酸 B
最能说明肝硬化病人已存在门脉高压的表现是A.腹水 B.门静脉增宽 C.脾大
最新回复
(
0
)