首页
登录
职称英语
So often one hears children wishing they were grown up, and old people wishi
So often one hears children wishing they were grown up, and old people wishi
游客
2025-03-16
35
管理
问题
So often one hears children wishing they were grown up, and old people wishing they were young again. (76)
Each age has its pleasures and its pains, and the happiest person is the one who enjoys what each age gives him without wasting his time in useless regrets.
Childhood is a time when there are few responsibilities to make life difficult. If a child has good parents, he is fed, looked after and loved, whatever may do. It is impossible that he will ever again in his life be given so much without having to do anything in return. In addition, life is always presenting new things to the child---things that have lost their interest for older people because they are too well-known. But a child has his pains; he is not so free to do what he wishes to do; he is continually being told not to do things, or being punished for what he has done wrong.
(77)
When the young man starts to earn his own living, he can no longer expect others to pay for his food, his clothes, and his room but has to work if he wants to live comfortably.
If he spends most of his time playing about in the way that he used to as a child, he will be hungry. And if he breaks the laws of society as he used to break the laws of his parents, he may go to prison. If however, he works hard keeps out of trouble and has good health, he can have the great happiness of building up for himself his own position in society.
选项
A、life for a child is comparatively easy
B、a child is always loved no matter what he does
C、if much is given to a child, he must do something in return
D、only children are interested in life
答案
A
解析
细节题。解题的关键是文中提到:“Childhood is a time when there are few responsibilities to make life difficult” (童年时孩子几乎不需承担什么责任,生活比较轻松。)选项A的说法与此句相符合。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3999267.html
相关试题推荐
Mostchildrenwithhealthyappetitesarereadytoeatalmostanythingthati
Mostchildrenwithhealthyappetitesarereadytoeatalmostanythingthati
Mostchildrenwithhealthyappetitesarereadytoeatalmostanythingthati
Mostchildrenwithhealthyappetitesarereadytoeatalmostanythingthati
Peopletodayspenda______portionoftheirtimeconferringontheproperwayto
LouisBrailledesignedaformofcommunicationenablingpeopleto______andprese
SpeakerA:Didyouhearaboutthosepeoplewhogothurtwhengoingmountainclim
Geographyisthestudyoftherelationshipbetweenpeopleandtheland.Geog
Geographyisthestudyoftherelationshipbetweenpeopleandtheland.Geog
Geographyisthestudyoftherelationshipbetweenpeopleandtheland.Geog
随机试题
In1995theGalileospacecraftcaptureddataaboutJupiter’satmosphere---namel
OurGuiltySecretNexttimeyoupickupalunchtim
[originaltext]W:AreyougoingtothefairnextSaturday?M:Whatfair?W:The
TheBermudaTriangleThereisapla
正常妊娠12周末时,子宫底于A.脐下2横指 B.耻骨联合上刚能触及 C.脐耻
中小学教育评价的内容包括以下哪几方面() A.学生发展评价B.管理水平评价
寒邪客肺证,可见A.咳喘,咳痰稀白B.咳喘,痰多泡沫C.咳喘,咳痰色黄D.咳嗽,
免疫的三大功能是A.免疫稳定+免疫监视+免疫识别 B.免疫防御+免疫自稳+免疫
在一幢住宅附近兴建一座有污染的化工厂可能导致该住宅的价值下降,而兴建一个花园则可
引起二氧化碳潴留的主要机制是A.动静脉分流 B.通气不足 C.无效腔通气
最新回复
(
0
)