首页
登录
职称英语
Sometimes it is impossible to send all the mail that arrives at the post offi
Sometimes it is impossible to send all the mail that arrives at the post offi
游客
2025-03-15
40
管理
问题
Sometimes it is impossible to send all the mail that arrives at the post office. Perhaps there is an inadequate or illegible address and there is no return address. The post office cannot just throw the mail away, so it becomes "dead mail". Dead mail is then sent to one of the U.S. Postal Service’s dead mail offices in Atlanta, New York, Philadelphia, St. Paul, and San Francisco. Seventy-five million pieces of mail can end up in these offices in one year.
The staff ’of the dead mail offices has different ways to deal with all of these pieces of dead mail. First of all, they look for clues that can help them deliver the mail; they open packages in the hope that something inside will show where the package came from or is going to. (43) Dead mail will also be listed on a computer so that people can call in and cheek to see if a missing item is there.
However, all of the mail cannot simply be stored forever: there is just too much of it. When a lot of dead mail has piled up, the dead mail offices hold public auctions. Every three months, the public is invited to the offices and containing items found in dead mail packages are sold to the highest bidder (出价人). [br] Which is the best title for the passage?
选项
A、Dead Mail
B、Mail Auction
C、Unknown Mail
D、The Dead Mail Office
答案
A
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3998722.html
相关试题推荐
Sometimesthey______theirstudents’poorcomprehensiontoalackofintelligence
【B1】[br]【B2】A、alwaysB、repeatedlyC、sometimesD、seldomA“bealwayswellrecord
Isometimeswishthatmyuniversity______.A、isaslargeasyoursB、wasaslarge
______heroasheis,heissometimesafraid.A、/B、AC、AnD、TheA本题考查的还是as引导的让步状
【B1】[br]【B3】A、seldomB、sometimesC、alwaysD、generallyDgenerally,一般说来。一般说来,8小时
Itisextremelyhardsometimestosayasimplethinglike"Iwaswrongabouttha
【B1】[br]【B2】A、sometimeB、sometimesC、sometimeD、atthattimeB这里需要一个程度副词“有时候”
While(shopping),peoplesometimescan’thelp(persuading)into(buying)somethi
【B1】[br]【B20】A、storesB、arrivesC、standsD、staysD而热量又只能是留在地球上,所以选D。A项是"储存"的意思
Manypeoplehavedifficultyinstudyingmathematics.Sometimestheirdiffi
随机试题
[originaltext]M:HeyLisa,wanttograblunchwithme?W:Sure.M:Yeah.Youse
Atpresent,itseemsimpossibletovisitthesatellitesofotherstarsinse
Threehundredyearsagonewstravelledbywordofmouthorletter,andcirculate
Overprotectiveparentsinhibitmorethantheirkids’freedom:theymayals
申请从事经营性互联网文化活动,应当向所在地()提出申请。A.县级文化和旅游
边际商圈指一些随机的、偶然的、临时商场购物的少数消费者群体。这些消费者在该商场的
小马是一名社会工作者,下列选项中哪些是社会工作者对服务对象的伦理责任()。A.
关于订立合同的要求,下列说法错误的是()。A.招标人和中标人应该按照招标文件和投
期权的买方是()。A.支付权利金、让渡权利但无义务的一方 B.支付权利金
A.溶液剂 B.滴剂 C.乳剂 D.混悬剂 E.糖浆剂放置后有沉降物经振
最新回复
(
0
)